Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Namibia

Namibia er et svært populært hele året reisemål, noe som ikke er overraskende gitt sine mange attributter, inkludert hele året solskinn, naturlig inspirerende skjønnhet, fantastisk dyreliv og variert geologi alt fra ørken til fjellkjeder og river canyon. Over to millioner lever her, med engelsk er det offisielle språket, selv om Afrikaans, tysk og flere lokale dialekter er også omtalt.

Du må gå for å se hvordan noe overlever her. Over 100 forskjellige typer dyr lever i denne øde salt pan. Skeleton Coast - Treffende kalt for alle skipsvrak som er spredt langs kysten, eller sitter på en strand. Kalahari - Ørkenen - For over 20.000 år dette har vært hjemmet til Buskmenn, sammen med mange dyr. Landet gjør veldig godt fra gruvedrift slike elementer som uran og diamanter. Fotball og rugby er den mest populære sport, spilt og sett.

Informasjon om Namibia Minivan Utleie

Vi tilbyr billige minivan leie i Namibia inkludert Null Overskudd priser. Bestill at større SUV eller MPV for en komfortabel safari i Etosha Pan. Vi har rabattert pris fra selskaper som Avis, Budget, Europcar, National/Alamo og Thrifty. Som Namibia er et perfekt feriemål, mange mennesker velger å reise fra en by til en annen. Populære måter er Botswana for å Gaberone for en ekstra avgift for N$3800. Også Francistown til Maun for N$5050. Enveisleie er også mulig til Sør - Afrika og Botswana med Budsjett Minivan Utleie. Ekstra avgifter tilkommer.

Inkludert i prisen er: CDW (Kollisjon Skade Fraskrivelse) med Null Overskudd alternativet, Tredjeparts Ansvar, Bilen tyverisikring (inkluderer ikke personlige elementer), Ubegrenset Kjørelengde, Inngående Veiledning og Reisende hefter, Kart, Premium Reisemål og flyplassavgifter, stempelavgift og Turisme - Avgift, Skatt. Å bestille minivan leie i Namibia, alt du trenger er en nåværende førerkort, pluss et kredittkort for den lokale depositum. Du kan samle kjøretøy på enten: Eros, Ondangwa, Walvis Bay eller kapital, internasjonale flyplassen i Windhoek. Walvis Bay og Windhoek har også downtown depoter, som gjøre Tsuweb, Swakopmund og Oranjemund. Velg forsikring overflødig pakke som passer deg best. Dette vil avgjøre hvor mye av den lokale overflødig innskudd holdt mot ditt kredittkort, ved å samle din leiebil. Husk at vi tilbyr forsikring overflødig cover for din minivan utleie, gjennom Allianz.

Populære Destinasjoner i Namibia