Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Mexico

Været er vanligvis Godt hele året, men kommer an på hvor du er som om været blir kjøligere i vinter (jeg.e lenger nord), eller forblir ganske mye det samme, avhengig av høyt opp du er. Pesos vil kjøpe deg som Sombrero og shot med Tequila før sluker din favoritt Taco. Valuta - kode KR.

Mexico sitter like under USA, og deretter gjør reisen sørover for å bli med opp i Sentral - Amerika. Mexico City er over 6000 meter over havet. Meksikanerne snakke spansk i de viktigste, men det er en rekke andre lokale språk.

Ruinene av Inkaene og Aztekerne spill en fin balanse med strender, for å gjøre Mexico et populært fly drive beliggenhet. Cancun og Acapulco er de mest kjente feriesteder. Cancun ligger på den Karibiske siden, med Acapulco på Stillehavet siden. Puerto Vallerta er et annet populært sted å gå og slappe av ved sjøen. Mexico er velsignet med altfor mange til å liste her. Valgte fra Stillehavet til Karibiske strender. Det er ganske mange fjell her som er over ti tusen fot, med den høyeste på over 18 000 ft. Hvis rote rundt på båter er din greie, så er det mange innsjøer. Tequila og VW Biller (og andre biler) fra hverandre, Mexico har et variert antall av eksporten, som elektronikk, olje og mat for å nevne noen.

Meksikanerne som sin fotball først, etterfulgt av, er ikke ordre, boksing, håndball, oksen, basketball og bryting(eller Luch Libre som de sier på disse kanter). Romersk - Katolske i den viktigste troen som følges i en befolkning på vei mot 120m.

Hvis du leter etter minivan leie i Mexico, så sjekk ut noen av våre gode priser i dag, og spar penger på små biler, større sedan/salonger, SUV og 7 - eller 9 - seters minivans. Alamo er en av de bedriftene vi samarbeider med, som tilbyr besparelser på deres normale priser. Så er det også Europcar, og lokale selskap med Mex Leie en Bil. Ikke bare Mex Biler vanligvis har den laveste prisene, men de gir også en gratis ekstra sjåfør i pris. Den eneste ulempen, er fra flyplasser, må du vanligvis har for å få en gratis shuttle - buss, men også å få en større bil til samme pris som om fikk på flyplassen med et annet selskap, bidrar til å blidgjøre ekstra reise.

Vi har minivan leie pickup poeng i Acapulco, Adoquim, Cancun, Chihuahua, Ciudad, Cozumel, Mexico City, Tijuana og mange flere. Gjør endringer som er gratis, som er kansellere en bestilling, så lenge det gjøres innen den tid som er tillatt.

Populære Destinasjoner i Mexico