Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Malta

Øyene Malta er Gozo, Comino, Comminotto og Filflawith. Flott navn av Kjærlighet, Begjær og Lynsjing Comedy Theatre er bare en av årlig attraksjoner som Malta har å tilby. Sliema tilbyr førsteklasses hoteller og restauranter, kombinert med fantastiske strender for avslapning. Også delta i vannsportsaktiviteter, inkludert dykke og seile. St Julians og St Pauls Bay er to andre populære feriesteder som tiltrekker seg mange turister, med Millieha også en hovedattraksjon. Gozo er et sted med naturlig skjønnhet og ro, noe som gjør for en svært avslappende ferie destinasjon enhver tid av året. Se våre Gozo side.

Hvis du er ute etter en livlig natteliv, så Bugibba vil ikke skuffe, en pakke reisemål favorisert av den Britiske ferie - maker som liker å feste. Se hva vi har å si på Bugibba å nyte turen.

Finn billige minivan leie i Malta her. Få gode rabatterte priser fra: Aquarius, Aktive Ferier, Billys, Økonomiske, Drifter, Europcar, Første Bil, Grønn Bevegelse, Hertz eller Sparsommelig. Steder vi tilbyr å hente din bil inkluderer: Malta lufthavn, Qormi, Gozo, St Pauls, St Julians, Bugibba, Hamrun, Marsalforn, Mellieha, Msida, Naxxar, Sliema, Valetta, Victoria, Xaghra og Xlendi. Alt du trenger er en nåværende førerkort som er utstedt i hjemlandet og et kredittkort for den lokale depositum.

Populære Destinasjoner i Malta