Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Malaysia

Det er over tretti millioner mennesker i de to delene av Malaysia, som er atskilt av Sør - Kina Havet. Biler drevet på venstre side. Ring +60 snakk. Den største byen er Putrajaya. De bruker den Romerske Alfabetet og engelsk er mye brukt, men Malay er fortsatt snakkes.

Den Snevre av Melaka ser nesten halvparten av verdens frakt gå gjennom det. Fotball er den mest populære sporten, men så kommer badminton. F1 Grand Prix arrangeres hvert år.

Det har mange attraksjoner å tilby. Gode strender og eksotiske øyer. Prøv mat smeltet fra mange tradisjoner, med en rik kulturarv. Disse dovetail sammen med moderne arkitektur, preget av Petronas twin Towers av Malaysias hovedstad Kuala Lumpur.

Bortsett fra Kuala Lumpur, eller KL som er det referert til av faste besøkende, Malaysia kan deles inn i disse viktigste feriemål regioner nemlig : Melaka, Penang, Kuantan, Langkawi og Johor Bahru. Flere og flere mennesker besøker Langkawi over ett hundre øyer, kjent som Jewel of the Kedah, i Andaman - Havet. Men bare to øyene har folk på dem, med Paula Langkawi den viktigste, kjent som Langkawi, og hvor de fleste turister går. Bortsett fra strendene, regnskogene er spektakulære, spesielt spasertur på den Sky Bridge (det er solid, ikke viftet i vinden med råttent trevirke og gamle tau), som tar deg over og gjennom tretoppene.

Penang ligger utenfor Malay er nordvestlige kysten og er et viktig turistmål. Den nydelige byen Georgetown er øyenes hovedstad. Leie en bil på Penang, vil være den beste transport muligheten til å utforske øya.

Informasjon på Malaysiske Minivan Utleie

Vi sammenligne minivan leie i Malaysia og tilbyr et godt utvalg av biler fra små biler til ni seter minivans. Suver er populære, så ikke vent og bestill i dag. Det er en sikker innsats med oss, for å få en god avtale, som vi har slått seg sammen med alamo, Avis, Europcar, Grønn Matrix, Hawk, Kasina, Mayflower og Prima Odyssey, for å gjøre din neste tur gå greit. Ved å gå over Velg Leverandør rute, vil du være i stand til å fortelle hvem som har biler på flyplassen, eller tar du med buss til bilen, samt se deres drivstoff politikk.

Se for ytterligere slå ned prisene med noen leverandører, som Kasina, Matrix og Mayflower, men legg merke til at alle leverandører kan endre det priser både oppover og nedover, avhengig av antall leide, så kan du se en pris du liker, og bestill så det, før noen andre gjør.

Mens Malaysia består av fem hoveddeler, ma i regionene for minivan utleie i Kuala Lumpur, Langkawi og Penang i Nord.Glem veien kart og leie av et navigasjonssystem. Dette vil spare deg for tid og lavere stressnivå. De fleste minivan utleie selskaper er nå tilby dette som en ekstra og betale en liten daglig avgift.

Populære Destinasjoner i Malaysia