Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Litauen

Den utvalg av kjøretøy er omfattende og går til ni seter minivans. GPS er også ekstrautstyr. Minivan leie selskapene som du kan velge mellom er: ADC, Legge til, Økonomiske, Biler Leie, Europcar, Grønn Bevegelse, Høyre, Sixt, og Stole på Bil. Hvis en VW Jetta er den bilen du ønsker å kjøre på tur, så ADC Leie garanterer at du vil få et år modell.

Visste Du At? - Hovedstaden Vilnius. Om lag tre millioner mennesker i landet. Dette var den første tidligere Sovjet - republikk landet til å erklære uavhengighet i 1990. Litauen er et land av innsjøer, skog, elver, Østersjøen strender og vakre, gamle byer. Vilnius er en av disse, som er Kaunas.

I løpet av året, været svinger fra varme sommerdager, til snø og kaldt. temperaturer under frysepunktet, er normen, noe som gjør for gode vintersport. Den lokale valutaen i Litauen er Litas. Ett hundre AMERIKANSKE Dollar får du ca 250 Litas. 100 Euro er verdt ca 345 Lita og 100 Storbritannia pund circa 420. Skianlegg i Anykscai Kalita er den best kjente og mest besøkte.

Vi tilbyr minivan leie på de tre store flyplassene i Vilnius, Kaunas og Palanga, så vel som i byene. Vi dekker også Klaipedia. Minivan leie priser oppgitt er all inclusive av CDW, tyveriforsikring, ansvarsforsikring, flyplassen/Sted avgifter, Kjøretøy Lisens Avgift, MERVERDIAVGIFT og Ubegrenset Kjørelengde. Biler som er drevet på høyre side av veien. Trenger latvisk minivan leie neste? Latvia minivan leie her.

Populære Destinasjoner i Litauen