Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Latvia

Over to millioner mennesker lever her, hvor hovedstaden er Riga. Bruke Euro fritt når du er i byen. har en Østersjø - kysten, sammen med Gulf of Riga. Trenger du å ringe noen der, så bruk +371. Sport er den vanlige trenden (som jeg.e fotball), ved å ha ishockey som den mest populære sport. Riga er hovedstaden i Latvia, selv om det er andre kjente steder og byer rundt her som er verdt å besøke som Daugavpils, Jurmala, Jelgava, og Liepaja. For å utforske disse vakre byer, fly til Riga flyplass og nyt turen.

Latvia er en veldig historisk sted, som er hyppig besøkt av turister på grunn av sin geografiske underverker. Latvia har sin del av fantastiske strender så vel som en interessant sett av flora og fauna. Besøkende til dette landet er både betatt og begeistret av alt om det, og dermed gjør det til et flott utvalg som feriemål for familier og grupper. Med landets rike fysiske funksjoner, det er trygt å si at Latvia er mer av en kjøretur og utforske skriver i et land. Den kystnære del av Latvia er vanlig og flatskjerm mens østsiden er kupert. Det er skog og vann ut der også.

Latvia er perfekt for våren bilferie. Som du kjører over landets bygdeveier, vil du finne mange grønne trær og blomstrende thereabout. I løpet av våren, klima rundt her er perfekt. Stasjonen til Østersjøen eller bli med i Midsummer Night Festival. Deretter kan du kose deg med de beste lokale retter. Latvia har mye å tilby sine gjester, bortsett fra kjølig og beroligende farvann.

Informasjon om Latvia Minivan Leie

Vår minivan utleie Latvia all inclusive med konkurransedyktige ukentlige priser, og gir deg ekstra penger å bruke på dagsturer. All utleie inkluderer: full forsikring med overflødig, 24/7 sammenbrudd dekke, tredje part dekke, flyplass avgifter, skatter og ubegrenset kjørelengde.

Våre mest etterspurte minivan utleie er: kompakte biler som VW Polo og Kia Picanto automatisk. De kommer alle hensikt Mazda 6 Eiendom og multi purpose biler som VW Touran syv seter og Hyundai Sante Fe.

Billige minivan leie i Latvia kan bli funnet her, samt på alle slags kjøretøy, inkludert estates, stasjonsvogn, minivans, SUV og mpv - er. Når du bestiller gjennom oss, vil du få bilen fra ett av disse selskapene: Addcar, Auto5, Avis, Budget, Car4Rent, Europcar, National/Alamo eller Sixt.Ett Måter, Cross Border - Disse er greit og biler kan selv bli igjen i et annet land, men avgiften gjelder.

Populære Destinasjoner i Latvia