Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Kypros

Den innbydende øya Kypros har spilt Historie på mer enn fem tusen år, basking år etter år under den tok over i 1489, lys av den varme middelhavssolen. Kypros har alltid vært et viktig handelssted for imperier av Europa, Afrika og midtøsten, og gjennom hele historien noen det har alltid vært et trofé alle ønsket å ta fra noen andre. Først den Mykenske landet på det, da Fønikerne, Egypterne, Assyrerne og Perserne. Alexander den Store erobret over dem, og da Ptolemaios rev det fra ham. Roma tok over i 58 B. C. og holdt sted i relativ fred og sikkerhet til det 7. århundre A. D., når den Bysantinske og Islamske empires startet for tre århundrer av krangling over det.

I 1191, Richard the Lionheart, på vei til Korstogene, falt til Kypros for å hvile, men Kypriotene forårsaket ham for mye trøbbel, så han solgte dem til Knights Templar. Venetianerne tok over i 1489, men ble kastet ut av den voksende Osmanske Riket i 1571, som holdt Kypros under innsending for 300 år før overlate det til Storbritannia. Kypros fikk sin uavhengighet fra Storbritannia in1960.I 1974 sammenstøt mellom gresk - Kypriotiske og tyrkisk - Kypriotiske bestander føre til dissectomy av øya. Kypriotene er en veldig tøff og intelligente mennesker som må overnatte, og utholdt serien av inntrengere alle gjennom sine langvarige historie. I dag Kypros er et moderne land som uanstrengt gifter Europeiske kultur med gamle fortryllelse. Her vil du oppdage en kompakt verden av forlokkende strender og duftende fjelltopper, vingårder besatt med oliventrær og gamle ruiner, sitrus lunder og gammel stein landsbyer hvor søt vin flyter så fritt som samtaler på den lokale kafenio.

Når du skal Gå

Kypros er en av mange turistmål annonsert som Landet for alle årstider og hvorfor ikke'Without unntak, hver flekk på forsiden av planeten som har rikelig med sol hele året og har mildt vær med ingen ekstreme temperaturer og fine strender er behandlet som himmel på jord av turist industrien. Og for noen folk det er, selv om det er begrenset til grensene for deres resort. Selv om de ser ingenting av resten av landet, selv om det bare lokalbefolkningen møter de arbeider i deres luksuriøse hotellet Kypros er ikke noe sånt. Å være en øya i Middelhavet, landet illustrerer ideelle været i regionen med solfylte dager og fine temperaturer nesten hver dag. Men fint vær og gylne strender, luksuriøse feriesteder og moderne infrastruktur er ikke nok til å gjøre en forskjell.

Svømming (så sent som i November) eller besøkende kulturelle severdigheter og festivaler hele året er ikke nok til å gjøre noen plass spesielle, men det gjør Kypros. De fleste ville ikke velge, for eksempel å tilbringe Julen på Kypros. Mange vil si at det er akkurat som Jul i California og Australia. Det er været, ser du. Imidlertid, gresk - Ortodokse Påsken er det og be sammen med den plagede enkle folk på Kypros. Det er ikke foreslått å besøke fødestedet til Venus i juli eller August. Det er for varmt og for fuktig i byen, kan man ikke liker å være ute i det fri, kan man ikke dra på sightseeing eller shopping, og det er umulig å drikke mer enn to glass vin, selv ikke når det er mørkt, uten å bli kvalm. Solen kan være så sizzling at selv ikke den allmektige Afrodite kunne stå for det, og vil sikkert kjøre til nærmeste mini 'markedet på jakt etter sandaler, solbriller og et sugerør sombrero og så ville hun kjøpe seg en kald øl i bassengbaren.

Steder å Besøke

Kypros har nok severdighetene og scener som passer for alle besøkende. Det er den største øya i Middelhavet, og det er en bemerkelsesverdig sted med en lang, herlig tidligere. Landet hovedstaden Nicosia, den bare delt hovedstaden i verden, ligger i hjertet av Mesaoria Vanlig og er for tiden krysset ( billedlig talt) av den Grønne Linjen, som fungerer som en U. N. buffersone som skiller den tyrkisk - okkuperte nord og Republikken Kypros kontrollert sør. En del av denne grønne linje er svært nær Markedet.Den godt bevarte Venetianske murer grasiøst surround - Nicosia, og vert kulturelle arrangementer hele året. Hamam Omerye, en 14. århundre bygning med en strålende fortid er nå restaurert og fungerer som et tyrkisk bad, et sted å slappe av og forynge. De Kongelige Graver og Klosteret Agios Herakleidos, en fem - dome - kirken i Tamssos og moskeen i Peristerona er også verdt et besøk.

Steder av interesse i den industrielle resort byen Larnaka er Kirken Agios Lazaros og tilhørende Bysantinske Museet, Larnaka Fort, District Archaeological Museum, Pierides Museum (eget arkeologiske museum), Natural History Museum, Tornaritis - Pierides Paleontologi Museum og snaut ruinene av antikkens Kition.I åsene vest er landsbyen Lefkara, som er berømt for sitt håndverk av håndlaget blonder, og Klosteret Agios Minas. I nærheten Larnaca flyplass er den Hala Sultan Tekkesi, en historisk moskeen står i en vakker hage i utkanten av Larnaka Salt Lake (tørke i sommer), et winter home of migratory flamingoer. I den gamle byen av Kourion, på en bratt åsside i nærheten Episkopi, vil du finne en ypperlig plassert Gresk - Romerske teateret, hvor konserter og Shakespeare - skuespill er utført i sommer.

Minivan Leie

Sammenlign og så bestill, billig, kvalitet minivan leie i Kypros. Vi kan også hjelpe med større kjøretøyer som en SUV, MPV eller minivan. Du kan ta din hakke fra heller, Avis, Budget, Dollar, Drive Kypros, Europcar, Grønn Bevegelse, GSP, Hertz, National/Alamo, Oasis, Høyre Biler og Sixt. Sixt har gratis levering til hotellet eller villa, som er inkludert i prisene.

Grensekryssende Kjøring fra sør til nord er ikke tillatt med minivan utleie selskaper.

Våre Kypriotiske minivan utleie inkluderer ubegrenset kjørelengde med full forsikring og alle skatter og avgifter. Alle biler har siste innen sikkerhet funksjoner og underholdning i bilen. Du kan leie en MPV, SUV, eiendom på disse flyplassene og tettsteder: Larnaca, Pafos og Nicosia. Hvis du foretrekker å hente bilen på ditt feriested, så ikke noe problem, så vi kan ordne det i disse byene, eller ha levert: Ayia Napa, Limassol, Pissouri, Polis - Latsi og Protoras. Alle de vanlige tilbehør tilgjengelig, som barneseter, bagasjehylle, Sat Nav og ekstra drivere er tilgjengelig som valgfritt tilbehør.

Populære Destinasjoner i Kypros