Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Kroatia

Sammenlign og book billige minivan leie i Kroatia, samt MPV, SUV og 7 - eller 9 - seters minivans med oss. Når du booker ditt kjøretøy, kan du velge fra en rekke leverandører inkludert Avant, Enterprise, Firefly, Fleet, National/Alamo, Oryx, RightCars, Sixt, og Uniline. Alle har et godt utvalg og du får samme kvalitet, service og kjøretøy, bare til en billigere pris ved bestilling hos oss.

Vi betjener disse flyplassene: Dubrovnik, Pula, Rijeka, Split, Zagreb og Zadar. Vi har også downtown depoter i samme stedene, men med alle steder, de fleste leverandører vil gi deg årets modell og Uniline tilbyr en gratis oppgradering. Så vi kan også hjelpe med leiebil i Kroatia i disse byene, samt: Cavtat, Karlovac, Makkarska, Opatija, Osijek, Porec, Rovinj, Sibenik, Trgir og Velika Gorica.

På Veien Råd - Mens du kjører, kan du se militære flåter passerer på motorveier og du har ikke lov til å kjøre forbi dem. Promillekjøring er absolutt forbudt og mobiltelefoner må være slått av når du kjører. Politiet kan tilfeldig sjekk noen driver for disse.

Typer kjøretøy Hente luksus biler, som Audi A6 Quattro, økonomi auto leie som inkluderer Fiat Punto og VW Polo. Også et bredt utvalg av minivans å sete 7, 8 eller 9 passasjerer inkludert VW Caravelle 8 pluss 1 og VW Caddy. Hvis du går utenfor allfarvei, så det VW Touareg 4x4 kan være mer egnet, men sjekk forsikring, så som skade på hjul og undersiden normalt ikke dekket.

Våre priser inkluderer flyplassen skatt, MVA, og veien avgifter. Også inkludert tredjeparts ansvar forsikring, tyveriforsikring, en kollisjon skade fraskrivelse, og ubegrenset kjørelengde. Hvis du kommer ut av normal kontortid, vil vi gi en møte og hilse tjeneste som hjelper deg å raskt få på veien. Du kan få tak i tilbehør som Sat Nav/GPS, barnesete, bagasjehylle, på tvers av grensene går, ekstra drivere og snø utstyr. lagt til din bestilling når du går gjennom prosessen.

Du trenger en nåværende førerkort som er utstedt i ditt hjem fylke og et kredittkort for den lokale depositum ved henting av bilen.

Rundt & Rundt Kroatia

Kroatia er en varm turist sted, og er godt kjent for sin " historiske byer, godt vær, vakre kystlinje og mange vann idretter som svømming, seiling og båtliv. Dubrovnik er liten, befestet port kapital som ligger på Adriaterhavskysten, og er en av de mest karakteristiske og besøkte byer rundt. Like over 40 000 mennesker bor her. Hvis det fortsatt planlegging, vennligst besøk Dubrovnik. Zagreb, funnet i innlandet i nord, er hovedstaden, og kan dateres tilbake til romertiden.

Zadar ligger på Adriaterhavskysten, det trekker mange en person for seaside blanding av aktivitet. Pula ligger på nord - halvøya i Kroatia, og har fantastisk landskap. Dette gjør det til et perfekt område å utforske ved å leie bil. Rolige veier, kombinert med fantastisk utsikt over det asurblå havet nedenfor. Hvis dette er målet, så sjekk vår Pula informasjon guide.

Populære Destinasjoner i Kroatia