Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Kenya

Nydelig, uavhengig av vær, ved stranden, på safari eller i kjøligere fjell. Gå til Bureau de Change, og få din Kenyanske Shilling når du går til øst - kysten av Afrika, over Tanzania. Kenyanerne snakke Swahili og engelsk.

Kenya er hjem til den verdensberømte folk i Masai Mara. Boing boing. Hvis utenfor Kenya, så trenger du å legge til +254 til den Kenyanske nummeret du ringer til. Populære eksport er te og kaffe.

Kenya tilbyr turist mye valg. etter å ha landet i Nairobi eller Mombassa, vil du tilbringe din tid i mellom skal på safari og liggende på den hvite sand strender, som er som går ved det Indiske Hav. Nairobi international er den viktigste knutepunkt og Mombasa flyplass får mye av charters landinger, da de fleste folk hodet til Mala Mala for en god safari og få en ballong tur over dyrene. Tilbringe natten i Tretoppene, hvor Prinsesse Elizabeth fant ut at hun skulle bli Dronning. Gå og titte i ærefrykt på Great Rift Valley.

Reserve med selvtillit med internasjonale selskaper. Gratis endringer tillatt. Billigere minivan leie i Kenya, men fortsatt god pålitelig, så vel store besparelser på SUV og minivans. Avis og Europcar er de viktigste selskapene vi kan bruke, som kan hjelpe deg å spare penger, enten i Nairobi eller Mombasa.

Populære Destinasjoner i Kenya