Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Kamerun

Et annet land som utsteder den Sentralafrikanske Franc som penger av valget. Du vil finne det på vestkysten av Afrika, med noen del av landet blir vasket av Atlanterhavet. Cameroonians snakker både fransk og engelsk, med ikke andre nasjonale språk. Hvis du ringer Kamerun på en jevnlig basis, deretter forhåndsinnstilt du telefonen til å ringe +237.Kakao, kaffe og bomull er topp tre avlinger som er sendt til utlandet.

Selv om hovedstaden Yaonde har en internasjonal flyplass, hvis flyr internasjonalt, vil du sannsynligvis land i Douala international airport. Strendene på Kribi vise seg å være favoritt sted å ro og padle i Atlanterhavet. Fako, eller Kamerun - Fjellet er fortsatt en aktiv vulkan, og går også under navn av Fjell av Storhet.

Det er over 13 000 fot høy, og gjør bryter ut nå og da. Ingen besøk som vil være komplett uten å smelle sammen for å se Drapsmannen Innsjøer i Kamerun. Olje - og tre er de viktigste næringer. Fikk uavhengighet fra Frankrike i 1960. Landskapet er varierer variert og noen sier at den omfatter hele Afrika i ett land. Yaounde er hovedstaden i landet, med Douala kanskje den mest kjente byen. Hvis du ikke støtte Ukuelig Løver i Fotball, så er du ikke Kamerun og lokalbefolkningen er i hovedsak Kristne, men folk i den Islamske tro konto for en god del. Hvis du folketall, vil du trenger rundt fem millioner hendene for å holde en oversikt, som det er over tjue millioner mennesker som bor her.

Kjøring i Kamerun

Bilen er kjørt på høyre side. Alle våre minivan leie kommer fra kvalitet leverandører, med alle nødvendige forsikringer er inkludert. Få tak i en leiebil for din kommende reise til Kamerun og spare penger ved å bestille på forhånd. Avis er det viktigste selskapet vi får rabatterte priser fra at vi kan gi videre til deg.