Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Kambodsja

Sjekk ut templer og markeder av Phnom Penh, eller gå til Siam Reap for å se den praktfulle templene i Angkor Wat. Over femten millioner Kambodsjanere har Khmer som sitt offisielle språk. Etter at du har gjort en venn, du vil kalle dem ved hjelp av +855. Nivået på engelsk snakkes av Kambodsjanere er ganske god.

Selv om den offisielle valutaen Riel, dette er ikke den valuta du spør om når du leder for cambio exchange, som du vil trenge en koffert til å bære dem. Hva du trenger er US Dollar. Men når du kjøper noe i Kambodsja, vil du få Riel som endrer seg, så prøv å ha så nær kjøpesummen som mulig i dollar. Bruk Riel for tips.

Phnom Penh er absolutt en by på opp - og vel verdt en helg besøk. Har den mektige Mekong renner gjennom den og barer og restauranter på bredden gjøre for en fin kveld. Dette er hjulpet av friluft natur og fransk stil av arkitektur.

Feltene og Skole - Av dette henviser vi til den mørke delen av røde Khmer - historie, hvor monumentet på Killing Fields og skolen kalt S - 21 gi en uhyggelig påminnelse på hva som skjedde.

Siam Reap - hjemmet til Angkor Wat. Du kan fly til det, eller få tak i elva båt fra Phnom Penh, men dette tar minst en halv dag. Våkne opp tidlig for soloppgang over Wat, som det er vel verdt det. Det er også en fast ballong kan du gå opp i for å se på solnedgangen, eller når som helst på døgnet. Byen har en unik følelse også, med mange barer og restauranter. Du trenger transport for å få tak i fra byen til Wat. Angkot Wat - Det er den viktigste stor en som alle vet om, men det er også mange flere mindre templer i området som er verdt et besøk. Klatre noen av de høyere trinnene kan være skremmende og en utfordring. Treet vokser ut av veggen er en favoritt bilde for alle.

Kjøring i Kambodsja

Biler som er drevet på høyre side, men kan ikke kjøres utenfor Kambodsja. Du får en kjørelengde fradrag av 700kms før du betaler US$25 cent per km. Få minivan leie i Kambodsja her og spar penger på den vanlige kostnader som påløper. Vi bruker Avis for billig, kvalitet minivan leie, med all forsikring og sammenbrudd dekke du trenger.