Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Jamaica

Jamaica er også kjent som Landet med Fjærer og Landet av Tre og Vann. Det er en veldig populær sommer reisemål blant de rike og berømte. Selv om du bor på en all - inclusive ferie resort, det er mye å se i Jamaica, med fjell, jungel og strender.

Jamaica er også kjent for sand strender, fosser og dyreliv. Så det er mye å se mens du kjører din leiebil rundt Jamaica. Et populært utgangspunkt for en road tour, av denne spennende øya, er Runaway Bay. Hvis du er glad i sangeren Bob Marley, så bør du stikke innom museet sitt en gang. Han ble født på Jamaica og var ansvarlig for å gjøre reggae musikk populær over hele verden.

Vurdere å legge til et par dager i Kingston, og for å få mest mulig ut av de nærliggende attraksjoner, anbefaler vi å leie en bil. Blue Mountain ruten passerer gjennom kaffeplantasjer og tilbyr praktfull natur på vei til John Crow National Park. Bortsett fra det, er det National Gallery, Devon House, Hope Botanical Gardens, og den spanske Byen for å undre seg på. Alle disse attraksjonene kan bli funnet i hovedstaden Kingston.

Ocho Rios, i nærheten av Kingston, er faktisk nøkkelen turistmål i Jamaica. Det tilbyr førsteklasses dykking, utfordrende golf, beach front hoteller og appetittvekkende fersk sjømat. Det er ingen mangel på ting å oppleve i og rundt Ocho Rios.

Hvis tråkke på et cruiseskip, og tid er begrenset, bør du vurdere å ta en Sea Taxi for å besøke Port Antonia, Runaway Bay, Trelawny, Dolphin Cove eller Reggae Beach. Husk å ta med din snorkel utstyr.

Jamaica Minivan Utleie

Jamaica er den perfekte øya for dagen tripping. Men, trenger du noen form for transport. Vi tilbyr automatisk minivan leie på valgte bil kategorier med full forsikring og ubegrenset kjørelengde. Vi vil også gi 24 timers sammenbrudd dekke. Vennligst bestill tidlig for å skaffe den bilen du ønsker. En liten booking innskudd vil sikre bilen av dine valg. Hvis også går til andre deler av Karibien så sjekk her for Barbados og Antigua avtaler.

Sammenlign og book billige minivan leie i Jamaica. Også spare på jeeper, SUV, eiendommer, minivans og mpv - er. Bestille på forhånd gjennom oss bidrar til å spare penger og skaffe leiebil du trenger for Jamaica.

Øya Biler er vår foretrukne leverandøren, men vi tilbyr også alamo, Avis, Europcar og Høyre Biler. Alle biler er utstyrt med ubegrenset kjørelengde og en redusert CDW, som kan eitehr bli redusert ytterligere lokalt, eller dekket med overflødig dekke gjennom vår megler. Samle din leiebil på flyplassen, eller ha levert til din Jamaica hotellet på et senere tidspunkt. Avgifter kan tilkomme e.g Ocho Rios er i dag en ekstra US$45 per tur. Det er mer enn tretten tusen miles med vei rundt hele øya, med 75% av dem asfaltert.

Populære Destinasjoner i Jamaica