Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Israel

Varm sommer med kalde vintre, der du kan få snø i fjellet. Den Nye Shekelis hva du vil krangle med i butikker. Den Israelske folk snakker hebraisk og arabisk, men engelsk er også utbredt. Ring dem på +972 og prate for deg selv. Elektronikk er en stor industri. Blandingen av åpenbare religiøse bakgrunn og varme solrike strøk gjør for en spennende ferie.

Tel Aviv flyplass er den viktigste internasjonale innfallsport for folk som flyr i fra utlandet. Etter landing mange steder å velge mellom, avhengig av hvor du vil dra og hva du ønsker å gjøre, og avhengig av om du ringer til en arbeider Kibbutz som et feriested. Er det noen tvist om Hermon - Fjellet er det høyeste punktet i Israel eller Fjellet Meron, som Hermon er på en felles grensen til Libanon og Syria. Fortsatt Israelsk liker å gå på ski er det som snart e det snør.

Israel har elver som strømmer inn i tre ulike havområder, vil høres ut som en god film. Med, De Røde og de Døde. Hav som er. Elven Jordan er den største elven.

Jerusalem er hovedstaden, med Tel Aviv den neste største by og Haifa tredje i form av antall personer som bor der.

Hva Idrett Er Spilt: De to mest populære er fotball og basketball. Den Israelske Jødiske tro er den viktigste, men har ulike aspekter ved det. Folk i den Muslimske tro er den sekundære tro, men litt langt bak i tallene. Over åtte millioner mennesker er i hovedsak Jødiske, med ett i fem ansett som arabisk.

Minivan Leie i Israel

Bilen er venstre hånd kjøre, så drevet på høyre side. Fra Jerusalem til dødehavet er det masse å se mens du kjører din leiebil rundt Israel. Vi er i stand til å tilby rabatterte minivan leie priser som passer til budsjettet for alle å arrangere en minivan utleie ferie i Israel. Våre priser er billige, og vårt nivå av kundeservice er god. Fullføre minivan leie kravene i denne skjermen ved å velge i rullegardinlisten boksene nedenfor og klikk på quote - knappen for å vise leie biler som passer dine behov. Vi tar ikke betalt for eventuelle endringer du kanskje ønsker å gjøre din minivan leie bestilling.

Bestill og spare på gode billige minivan leie i Israel. Noen av de vi kan hjelpe deg å spare penger på er blant annet, Økonomiske, Cal Auto, Dollar/Thrifty, Eldan, Hertz og Sixt.

Populære Destinasjoner i Israel