Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Irland

Nok av steder å se i Irland, men et besøk til mindre kjent Clifton, er anbefalt, som det har en voksende rykte for god sjømat restauranter. Det var også en stop over for den berømte Alcock & Brown flygere. Det er også en av mange populære weekend reisemål for den Irske.

Dublin flyplass, noe som er nøkkelen inngangspunkt og Irland travleste flyplass, og ligger bare 15miles nord for byen. Dublin er hjem til forskere, poeter og via odd Guinness drikker, og odd Jamesons dram. Hvis du ankommer i Galway flyplass, offentlig transport er svært begrenset. Våre Galway flyplass minivan leie vil gi deg frihet til å utforske kriker og kroker av Irland i ditt eget tempo.

Knock flyplass er inngangsporten til robust, men vakre vest av Irland plus gateway shopping weekend i New York og Boston.

Irland Minivan Leie Informasjon

Få billig SUV, MPV og 7 og 9 seters minivan leie, med GPS på disse flyplassene: Cork, Donegal, Dublin, Kerry, Bank og Shannon. Biler kan også være hentet fra sentrum depoter i byene. Andre Irske byer hvor kan samle inn kjøretøyet inkluderer: Athlone, Cavan, Droheda, Galway, i Killarney, Naas, Navan, Letterkenny, Limerick, Sligo, Tralee, Waterford og Wexford. Velg fra VW, BMW, Toyota, Honda, Nissan, Peugeot, Mercedes, Opel, Chevrolet, Ford, Citroen, Renault og Audi.

Lagre på kvalitet minivan leie i Irland, med rabatterte priser, inkludert minivans, eiendommer (stasjonsvogner) og Suv - er. Biler kan bli hentet på flyplassen eller senere på en av de downtown steder. Betale et innskudd nå, og balansen et par dager før henting.

Følgende selskaper tilbyr utmerket rabatterte minivan leie priser for deg å velge fra: Alamo/Nasjonalt, Avis, Dooley, Enterprise, Europcar og Sixt. Hold et øye ut for spesielle tilbud, som gratis ekstra sjåfør og gratis wi - fi. Gratis endringer i din bestilling kan gjøres, og hvis du avbestiller innen 48 timer etter bestilling, deretter fri avbestilling mulig. Alle biler er utstyrt med ubegrenset kjørelengde.

Populære Destinasjoner i Irland