Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Indonesia

Indonesia ligger like utenfor ekvator, som ligger mellom Stillehavet og det Indiske Hav på den Sørøst - Asiatiske regionen. Den etniske grupper i Indonesia er Javanesisk, Sudanske, og Madurese. Den Indonesiske Rupiah er nødvendig for å skaffe deg rundt. Ett hundre Storbritannia Pund vil få deg om to tusen Rupiah. Indonesia har en helt tropisk klima. Været er generelt varmt hele året, med vind å være moderat, med liten risiko for sykloner. Det er to monsunen årstider: juni til September og desember til Mars.

Landbruket og industrien er de største næringene i Indonesia. Akkurat nå, Indonesia kan skryte av å ha den største økonomien i hele Sørøst - Asiatiske regionen.Den store eksporten av Indonesia inneholde gass og olje, kryssfiner, tekstil, gummi - , og elektriske apparater.

Turisme er en av de viktigste næringene i Indonesia som det er en nasjon som er rik på kultur, tradisjon, religion, og selvfølgelig, fantastiske strender. Feriestedene å utforske i Indonesia er det fem stjerners resorter i enten Bali eller Bintan Resorts. Bali strendene er veldig varmt, og det meste er hyppig besøkt av utlendinger. Men generelt Indonesia er omgitt av mange av dem, og listen inkluderer Nusa Dua, Gili Trawangan, Nusa Lembongan, Lombok, Bintan, Amed, Jimbaran, Canggu, Tanjung Benoa, og Seminyak plass. Fjell og vulkaner også blonder landet.

Å være en øy nasjon, er det en overflod antall innsjøer. Som et spørsmål om faktum, det er over 500 naturlige innsjøer og 100 reservoarer i landet. Den største innsjøen i hele Sørøst - Asia er Lake Toba, som ligger i Sumatra.

The history of Indonesia kan spores tilbake til de første menneskene. Rase startet fra Austronesian folk som flyttet til øya fra Taiwan. Da handelen blomstret i regionen, Buddhismen og Hinduismen er spredt over hele øygruppen. Akkurat nå, mest av folk i området er Muslimer. Indonesia har sterke forbindelser med India og Kina før. Den nederlandske primært kontrollert Indonesia før de fullt fikk sin uavhengighet etter den Indonesiske Nasjonale Revolusjon. Kjente Personer - Noen av verdens mest kjente Indonesere er Gajah Mada, og en militær leder; Hayam Wuruk, en Javanesisk King, Chairil Anwar, en Indonesisk poet og forfatter, og Rudy Hartono Kurniawan, en berømt badminton spiller. Øyriket Indonesia består av 17,508 øyer, men bare for 6000 av dem er bebodd. Den høyeste toppen er Puncak Jaya i Papua. Øya ligger på ekvator, og har mange fjell og vulkaner.

Jakarta er byen hovedstaden i Indonesia. De andre store byene er Bali, Jambi, og Bengkulu. Byene inkluderer Medan, Serang, Mataram, Pontianak, og Palu. Indonesia er andre til Brasil, i form ofa høy biodiversitet nivå? Landet har en fullt.

Indonesisk Minivan Utleie

Komplett utvalg av kjøretøy som inkluderer minivans sete maksimalt sju personer. Sat Nav også tilgjengelig som ekstrautstyr. Minivan utleie er tilgjengelig i Jakarta, i Surabaya, Bali Denpasar og Yogyakarta, på flyplassene og sentrum steder. Sammenlign og book minivan leie i dag i Indonesia. Vi har fått gode rabatter på de vanlige prisene som tilbys til offentligheten ved å arbeide tett med våre leverandører, Avis og Europcar.

Avis tilbyr biler på flyplassen i Bali, mens Europcar er en Meet & Greet Service.

Populære Destinasjoner i Indonesia