Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i India

Den Indiske Rupi er en valuta kode på INR. Jeg liker ikke cricket, oh no.Jeg elsker det. Cricket er en sport alle følger i India, med IPL (India Premier League) som finner sted hvert år, og trekker store folkemengder på eiendommen og på TV. Spillerne er bud for og betalt en liten formue for å spille seks uker av Tjue/20 cricket. Andre idretter inkluderer hockey og fotball. Det er imidlertid en rekke lokale sport, bestemt til India, som også spilte. Noen typer Kampsport begynte også livet her.

Goa har lenge vært et populært beach resort, men mye mer strødd rundt på Indias enorme kystlinje som India er ikke kort av en strand eller av to eller hundre. Når strandet ut, Himalaya og foten er veldig hyggelig. Det er også for mange store og vakre innsjøene å nevne her, så gjør din forskning også. Ganges er den elven folk flest forbinder med India. India har gjort det veldig bra fra jobber som blir hentet ut som at har god nivåer av engelsk og utdanning. Mer og mer tech bedrifter er å finne dette til et godt sted å gjøre forretninger.Fikk uavhengighet fra Storbritannia i 1947, og ble en republikk i 1950.

Delhi, Mumbai, Chennai. Noen Indiske byer har droppet sitt gamle navn, som av Bombay, Calcutta (nå Kolkotta). Snakker av Bombay, India har en større film bransjen enn Hollywood. Går under navnet Bollywood, grunn til å være basert på det som ble kalt Bombay(nå Mumbai). India gjør også verdens billigste bil.

De to største religionene er de av Sikh og Hinduistiske og over en milliard mennesker ringe India hjem, der er det stort sett varmt og tørt til monsunregn kommer, med mindre du allerede er i kjøligere fjell.

Minivan Leie Informasjon

Leie biler er høyre - stasjonen, slik at du skal kjøre på venstre side. Våre leverandører kan bli funnet på alle de største flyplassene, inkludert New Delhi, Hyderbad, Chennai, Mumbai og Bangalore.

Leie en bil i India gjennom oss og få en driver som er inkludert. Driver/Sjåfør Inkludert - Som å kjøre bil i India er ikke for finte hearted, den lokale bil - leverandører, som Instant Cabs, for det Første, SS Reiser og Car Club inkluderer en driver i leieprisen. Noen steder kan du laste ned en driver som er inkludert for enten fire, åtte eller seksten timer.

Populære Destinasjoner i India