Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Hviterussland

Vi leverer et godt utvalg av minivan leie i Hviterussland. Sammenlign og book minivan leie i Minsk flyplass eller downtown steder i dag. Vi kan også hjelpe med biler på disse train - stasjoner: Brest, Gomel, Grodno, Mogilev og Vitebsk.

Få kvalitet minivan leie til reduserte priser fra våre partnere Avis og Europcar, som har alt fra små biler økonomi dimensjonert for å minibusser som kan sete 9 passasjerer med fem stykker bagasje. Bilene er plassert på flyplassen og drivstoff politikk er pickup full, tilbake for fullt. Valgfritt tilbehør som Sat Nav er også reserveres.

Om Hviterussland

Hviterussland er kjent som Blue Eyed Land (se nedenfor re antall innsjøer for ledetråd. Ikke overraskende, somrene er varme og vintrene er kalde. Å reise rundt, vil du trenger noen Hviterussiske Rubler, valuta - kode BYR. Funnet i Øst - Europa til øst i Polen, vest for Russland, nord i Ukraina og sør for Latvia og Litauen.

Belarusians er hvordan lokalbefolkningen er referert til. Ring +375 for å koble til. Hvis lakeside levende og mens jeg ruslet rundt på båter i sommer er din greie, så Hviterussland er for deg. Mange innsjøer og mange elver. De viktigste internasjonale flyplass ligger i Minsk, med en håndfull andre flyplasser strødd rundt om i landet.

Du kan stå på ski i Hviterussland med Logojsk å være en av de mest populære. I løpet av sommeren, og mange hadde for Innsjøen Naroch National Park. Hmm, vanskelig som det er over ti tusen innsjøer i Hviterussland, så er det bare å gå litt rundt til du finner det. Hvis turgåing er ikke din stil, så er det bare å hoppe i en båt og se hvor det tar deg, så er det dobbelt så mange elver enn det er innsjøer. Minsk er hovedstad. De liker sporten sin i Hviterussland, og alle oppfordres fra en tidlig alder toppen delta fra friidrett til volleyball. Ortodoks Kristendom er den viktigste. Det er om lag 10 millioner mennesker som bor her.

Populære Destinasjoner i Hviterussland