Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Hong Kong

Hong Kong Dollar er brukt her. Valutakursen svever rundt HKD12 til £1. Typisk tropisk vær, så velg din sesongen til å gå nøye. Hong Kong er av den sørlige kysten av Kina. Hovedsakelig etikk Kinesisk, med en overfladisk kjennskap til folk fra andre bakgrunner.

Lenge har vært kjent for sin eksport som inkluderer klær, tekstiler, sko, elektriske apparater, klokker og klokker, leker, plast, og edelstener. Hong Kong viktigste eksport samarbeidspartnere er: Kina, Eu, USA og Japan.

Kjas og mas av Hong Kong gjør det til et must for mange en turist. Shopping er en av de viktigste attraksjonene. En annen er Disneyland. Hong Kong er ikke alle skyskraperne og har mange strender å slappe av på. Silvermine Bay er toppen av de fleste lister. Tai Mo Shan er det høyeste punktet i Hong Kong, men Lantau Peak er det høyeste du kan få til. Begge er i underkant av 1000 meter høy.

En av de mest kjente innsjøer er Brudens Basseng, med flere fossefall, som det er kjent som en strøm basseng.

Finans er et stort brød og smør bransjen her. Hong Kong og HKD er i topp ti finansielle lister. Ble levert tilbake til den Kinesiske i 1997, etter mange år som en Britisk koloni. Kjente mennesker er Bruce Lee kampsport ekspert på "Enter the Dragon", døde i en alder av 32. Jackie Chan er fortsatt i live, en rik og en svært populær film stjerne i Hong Kong og rundt om i verden. Hong Kong flyplass, også kjent som Chek Lap Kok lufthavn. Den gamle flyplassen var kjent for flygende blant bygninger. Med Hong Kong er byen også, så det er mer om øyene. Kowloon er populære.

Visste Du At? - Kinesisk lykketall er 2, 3, 6, 8, og 9 (8 være den heldigste). Kantonesisk og engelsk er de offisielle språkene. Nesten alle gateskilt og offentlig transport tegn er også på engelsk. Har vært en hotspot nylig for kvinner fra over grensen fødselen. Horse racing underholder tusenvis av mennesker. Rugby Syvere er også en favoritt. Bordtennis, badminton og fotball som vanlig. Litt over sju millioner mennesker bor her.

Hong Kong Minivan Leie

Bestill billige MPV, SUV minivan leie på Hong Kong flyplass, eller innhenter fra Kowloon. Vi har også 7 og 9 seters minibusser med plass til 9 personer. Sat Nav og ekstra drivere også tilgjengelig. Vi har rabatterte priser fra Hawk på biler som Altis, Vios eller større Alphard minivan.

Etter å ha betalt depositum gjennom oss, og du har muligheten til å pre - å betale balansen til leverandøren, bare fem dager før samling. Hawk drive en Meet & Greet service og meet punktet vil være oppmerksom på kupongen, men flight nummer og telefonnummer vil være nødvendig. Alle priser inkluderer Kollisjon Skade Overflødig, ubegrenset kjørelengde, sammenbrudd cover og alle skatt inkludert road. Gratis avbestilling 48 timer etter bestilling og gratis booking endringer når som helst kan bli gjort.