Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Hellas

Hellas er en fantastisk øy og leie en bil her, kan være svært gunstig, spesielt hvis du liker å utforske omgivelsene. Offentlig transport i Hellas er ikke den beste, fordi det er mange lange fjell og åser, som trenere og busser ofte kampen for å overvinne; derfor, du kan spare deg for mye hassle ved å leie en bil. Både automatisk og manuell biler er tilgjengelig for leie i Hellas. Hvis du er vant til å kjøre automatiske biler så ikke endre fordi noen av veiene er litt kjedelig. På grunn av veiene, 4x4 er ofte et populært valg.

Det er ulovlig for barn under 10 år å sitte i forsetet på bilen. Dette kan føre til en potensiell fint hvis du bryter denne loven. I Hellas, du kjører på høyre side av veien. Det er ulovlig å bruke mobiltelefon mens du kjører, og på dette punktet gresk lov tjenestemenn er slått ned på de som bruker mobilen mens du kjører.

Få den beste prisen leiebil trenger ikke å være en bekymring når du er på besøk i Hellas. Vi sørger for at vi sjekke gjennom alle de mest anerkjente gresk bilutleie selskaper for å skaffe deg det beste tilbudet.

Over ti millioner Grekerne er spredt over fastlandet og øyene. Ble selvstendig i 1822 fra det Ottomanske Riket, men som vi alle vet, Grekerne går langt tilbake og har påvirket det meste av verden på en eller annen måte. Athen og ruinene, så vel som alle øyene, som i lang tid har tiltrukket mange turister til denne delen av verden. For mange øyer å nevne dem alle, men noen av favorittene har alltid vært Korfu, Zante, Lesbos og Rhodos. Beklager hvis slapp din.

Zakynthos og Zante vil inspirere. Det har faktisk inspirert liker av Edgar Alan Poe til å sette penn til papir, for å fange sin skjønnhet og sjarm i vers. Dette er en øy med mange attraksjoner, er en naturlig skjønnhet og en fortryllende historie som venter på å bli utforsket.

Rask Hellas Fakta - De elsker sin fotball mest, men også er bestemt til basketball og å overta. Merchant shipping spiller en viktig rolle i dette, som de er verdens ledere. Turisme spiller en stor rolle, og som i Mai 2014, den greske økonomien kommer ut av doldrums av de siste årene, så betale og gå, bruke litt penger og hjelp. Valutaen er Euro. For å ringe, Hellas, ring +30 første. Biler er venstre - stasjonen.

Kefalonia er en øy med mange hemmeligheter og best utforsket ved å leie bil eller sykkel. Det er mindre opptatt enn andre greske resorts, men det har et godt utvalg av hoteller og restauranter, med ingen mangel på hvite sandstrender. Nyte og nyte.

Fartsgrenser i Hellas

Fartsgrenser kan variere i Hellas; derfor, du bør alltid se etter skilt, men urbane områder har en 30 km / t fartsgrense, landeveier har en 68 km / t fartsgrense og motorveier har en toppfart på 75 km / t.

Det har vært en stor aksjon i de siste par årene på promillekjøring i Hellas. Foreløpig loven er strengere enn i STORBRITANNIA. Du vil bli arrestert hvis blod alkohol innhold er mer enn 0.05% (0.08% i NORGE).

Minivan Leie

Sammenlign billige minivan leie på fastlands - Hellas og de greske Øyer. Vår berømte minivan leie leverandører har et godt utvalg av biler for å leie, men ikke alle biler er tilgjengelig på alle øyene. Vi har rabatterte priser fra kvalitet minivan leie firmaer, som kan hjelpe deg å spare når du pre - bestille gjennom oss. Velg mellom: Auto Union, Europcar, Grønn Bevegelse, Firefly, Hertz, Ol, Sur Pris eller Sparsommelig. Ja, det er billigere å bestille her, enn å gå til disse selskapene direkte.

Drivstoff for personvern er hovedsakelig oppnå full, tilbake for fullt. På flyplasser, noen leverandører er på flyplassen, som Athen, men noen er for og noen trenger en shuttle - buss, men dette er klart vist på prisene side.

Populære Destinasjoner i Hellas