Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Gibraltar

La Linea er en havneby i Spania finnes over grensen til Gibraltar. Mange reisende til Gibraltar velger å tilbringe ferien vekk i La Linea, snarere enn midt i hjertet av byen. Den eneste grunnen er at det er roligere og mye billigere, i gammel og treg havnebyen. Bo midt i hjertet av Gibraltar betyr at du må betale et tilleggsgebyr på hotell og leiligheter. På La Linea, ting er mye mer rimelig, fra overnatting til mat og alt annet i mellom.

Å utforske Rock - Du kan gjøre noen å utforske på break of dawn hvis du vil, eller rett ved midnatt for å fri deg i kø. I dine eskapader, være sikker på å ikke gå glipp av Parroquia de la Immaculada Kirke, en kirke bygget i det 19. århundre følgende kolonistil. Det er mange restauranter verdt å sjekke ut rundt i byen så vel med Stadion Bar og Tapas Bar Patagonia toppet listen.

Gibraltar Turist Informasjon Sjekk linken for siste nyheter for arrangementer i Gibraltar.

Gibraltar Minivan Leie

Vi sammenligne god kvalitet, rimelige SUV og MPV minivan leie på Gibraltar lufthavn og La Linea. Gibraltar airport har en GB side, der vi har gode avtaler med Avis, samt en spansk side, der vi har leverandører som Goldcar og Marbesol. Vi tilbyr en moderne drivstofføkonomi bilpark. Velg fra VW, Nissan, Mazda, BMW, Toyota eller Honda. Eller du kan gå for en Peugeot, Mercedes eller Vauxhall.

Alltid bestill tidlig hvis du kan, så hvis du etter en MPV, convertible, SUV eller eiendom, bil, jeg.e en stor etterspørsel etter bil kategori, de har en tendens til å gå tidlig. Minivan leie også tilgjengelig på La Linea i Spania, like over grensen. Gangavstand faktisk. De fleste kunden velge en liten SUV, slik som Land Rover Freelander, eller Suzuki Vitara. Deretter er det høy etterspørsel Puegeot 308 Cabriolet, som selger seg ut raskt. Så hvis du etter en bil som gir en varm bris mens du ser på en av sidene, så kan du bestille tidlig. Peugeot Partner er også i høy etterspørsel for sin allsidighet.