Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Forente arabiske emirater

Dubai er en må se feriemål. Sol og innendørs ski, kombinert med miles av uberørte strender, gjør Dubai en fantastisk ferie destinasjon hele året. Abu Dhabi er også begynt å konkurrere for turist - dollar. Ligger i midtøsten, de Forente Arabiske Emirater består av Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras al Khaimah, Umm al Quwain og Sharjah. Tilbringe litt tid i disse opp og kommer skinnende byer. Ta med litt plast for å dra nytte av ekte tax - free kjøp i markedet steder eller soukene som lokalbefolkningen kaller dem. Disse soukene tilbyr et stort spekter av varer, som inkluderer iøynefallende smykker, ferske, lokale krydder og utsøkt myk silke. Ikke glem å byttehandel.

Reise til Dubai lufthavn og fange øye - åpning destinasjoner i Dubai, passerer gjennom Sharjah og Fujairah.

Om UAE Minivan Utleie

Sammenlign minivan leie i de forente arabiske emirater, Dubai og Abu Dhabi. Lagre på SUV, MPV og minivan utleie som godt. Bestille gjennom oss i dag og du kan få gode rabatter på de vanlige prisene på AutoRent, Avis, Budget, Dollar, Europcar, Hertz, National/Alamo, Payless, Sixt, Thrifty og til slutt Hvit & Svart Leie en Bil. Se etter Hvite og Svarte som inkluderer en GPS i sine priser. Budsjett Minivan Utleie er kjent for å inkludere en gratis ekstra sjåfør. Også motta gratis forsikring av Personal Accident type cover, så hold øye for begge disse Økonomiske tilbud.

Europcar vil garantere et merke og modell på noen bil grupper, så bestill det hvis du ser og ønsker en bestemt modell.

Gratis endringer bestillinger som er tillatt, og i behovet for å avbryte må du enten gratis eller vanligvis en dag kostnad med mindre du avbryter i løpet av få dager pickup eller ikke møter opp. Sjekk vilkårene. Pickup opp U. A. E minivan leie på enten Dubai eller Abu Dhabi lufthavn, eller på en av mange downtown steder. Med den komplett spekter av low cost leie bil kategorier for midtøsten eventyr inkludert MPV - er, SUV, Jeeper, 4x4, eiendom, biler, diesel, automatisk og manuell.

Populære Destinasjoner i Forente arabiske emirater