Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Finland

Finland er et land i Nord - Europa. Den offisielle språk som snakkes det er finsk og svensk av ca 5,400,000 folk som bor i Finland. Av størrelse er det den 8. største landet i Europa, men derimot det er de minst folkerike. Hovedstaden i Finland er Helsinki, der om lag en femtedel av den totale befolkningen er bosatt. Den valutaen som brukes i Finland, som med de fleste av kontinental - Europa er Euro. Finland er kjent for å ha en varm sommer og iskalde vintre. Den gjennomsnittlige temperaturen i Finland i vinter er mindre enn 0 °C og om sommeren kan nå så høyt som 30 grader Celsius. Den økonomiske drivkraft i Finland er primært basert rundt bransjen, med andre viktige bidragsytere blir produksjon og raffinering. Global mobile telefon gigantiske, Nokia, er det største selskapet i Finland. Den primære flyplassen i og ut av Finland er det Helsinki - Vantaa internasjonale flyplassen i Helsinki.

Finland er et populært turistmål for historie buffs, og naturelskere. Hvis du ønsker å se en del av Finland er utrolig og lang historie, ta en tur til Sentrum av Helsinki, og der finner du mange forskjellige steder å besøke av stor interesse og betydning for historien til landet. En av de mest populære av disse destinasjonene er Festningen av Suomenlinna som er bygget på en øy i Helsingfors Havn. Mens du er der, besøk denne festningen er ikke den eneste ting å gjøre selve øya har et stort antall museer, kunstgallerier og annen underholdning. Hvis slott er noe for deg, så kan du også nyte en utflukt tå St. Olav ' s Castle i den lille byen Olavinlinna. Det er mer enn fem hundre år gammel, og mange besøkende si det ser mer ut som et slott fra en Disney - filmen enn fra det virkelige liv.

Disse to eksemplene er en del av mange steder å besøke i Finland. Turer til åland, Turku og noen av de mange forskjellige museer og gallerier rundt om i landet er også sterkt anbefalt. For den mest effektive måten å se så mye som du kan i den tiden du har tilgjengelig, bilutleie i Finland anbefales. Besøk VCarHire.com for å bestille en leiebil på de beste priser på leiebil i Finland.

Steder å Besøke

Det er mange ting å gå i Finland som sin byene Helsinki, rauma og Aland. Helsinki beholder en liten by føler det er ingen høye bygninger og market square er fortsatt omgitt av det 19. århundre arkitektur. Helsinki Finlands hovedstad og senter i sin kulturelle, finansielle og økonomisk aktivitet. Mens det viser at mye av den finske ånd og sin progressive hi - tech push, det er i motsetning til alle andre finske byen, delvis på grunn av den fascinerende kombinasjon av svensk og russisk innflytelse. Selv om den gamle bydelen i Rauma ble nylig er plassert på UNESCOS Liste over Verdens Kulturarv, det er ikke et museum, men et levende sentrum, med mange håndverkere, blonder beslutningstakere og goldsmiths arbeidet i små studios, de fleste som ble reist i det 18. og 19. århundre.

Den provinsen Åland, med sine egne flagg og kultur, består av mer enn 6400 selvstyrte øyene. Det er perfekt for sykkelturer, camping og hytte ferie, og for å oppleve øya' særegne kultur, uttrykt i folkedans, maypole dekorere og gjennomgripende liten by sjarm. Det mest interessante kommune Sund, på den østlige enden av den største øya, hvor du vil finne imponerende Kastelholm Castle.

Fasiliteter For Funksjonshemmede

Det er mange fasiliteter for handikappede, passer godt for funksjonshemmede,rullestolbrukere og mange transport - anlegget. Offentlige fasiliteter og transport ta relativt god skildring av mennesker med mobilitet problemer. Helsinki City Planlegging Avdeling for assistert av Helsinki Funksjonshemming Styret og flere funksjonshemming organisasjoner, har produsert en guide bok, Tilgjengelig Helsinki. Helsinki har en 2011 - frist for maksimal tilgjengelighet og bevegelse for alle borgere i hele byen. Museer, kinoer og andre attraksjoner gir allerede god tilgang for rullestolbrukere i Helsinki og andre steder i landet. Den finske Foreningen for Personer med Mobile nedsatt Funksjonsevne er en annen nyttig kilde til relevant informasjon.

Minivan Leie

Vi har billige minivan leie i Finland, samt rabatterte priser for eiendommer, SUV, MPV og minivans. Få en kvalitet bil, til en god pris, fra et av disse selskapene: AddCar, Avis, Budget, Europcar, National/Alamo, Scandia Leie eller Sixt. Finland er hjem til omtrent 188,000 innsjøer og samme antall øyer. Dette faktum alene gjør Finland til et unikt og mangfoldig land med et relativt stort areal av uberørt natur.

Med den uberørte naturen kommer i en rekke forskjellige flotte arter av planter og dyr, noe som gjør Finland til et flott sted for de som prøver å få tak i kontakt med naturen, mens du fortsatt mingling med folk. Merkelig, Finlands historie er fortsatt debattert til denne dag som arkeologer hevder fortsatt om røttene til dette flotte landet. De fleste mennesker vil begynne sin ferie i landets hovedstad og eneste "ekte" by, Helsinki. Helsinki gir en god balanse i naturen, mens det også gir gamle og moderne arkitektur. Å leie en bil i Finland, du må være minst 20 år gammel. Men for mange bil - typer, er den primære driveren må være minst 25 år gammel. Slike drivere burde ha holdt sine lisenser for ett år. Hvis disse vilkårene ikke er oppfylt, vil det være en avgift som er pålagt.

Populære Destinasjoner i Finland