Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Filippinene

Hode til Sør - Øst Asia og holde det gående øst for Vietnam for å finne denne gruppen av over syv tusen øyer. De kaller seg Filippinsk, som også er det nasjonale språket selv om engelsk er talt vel i det de fleste steder. Så det er et stort antall dialekter også talt.

Som de fleste steder i verden været har blitt mer uforutsigbar i de siste årene, men januar til Mai ser vanligvis det beste været i de fleste land. Den lokale valutaen er den Filippinske Peso(PHP). Vær oppmerksom på utenlandsk valuta i overkant av usd 10 000 bæres av den reisende må deklareres ved Bureau of Customs Dusj som ligger på flyplassen. Nøkkelen eksport er halvledere og elektroniske produkter, etterfulgt av kokos olje og frukt. Massevis av øyer å velge mellom, som er utmerket for dykking. Hvis du fikk tid, en dag for tjue år bør bare om å gjøre det.

Filippinene består av over 7000 øyer og her kan du finne hundrevis av fine vakre strender og luksus resorts, så du vil være sikker på å finne en som passer med ditt budsjett. Ingen mangel på strender, men El Nido, Palawan ikke skiller seg ut fra mengden med fantastisk utsikt.

Fin for turgåere er Fjellet Pico de Loro, Cavite gir turgåer med uvanlige dyr og planter, dette fjellet har en betydelig tilførsel av eksotisk flora og fauna. Kombinert med dette, vil du nyte den fantastiske toppmøtet utsikt og glimt av strender, skoger og vulkaner. Elektronikk og mange typer industri og landbruk. De ble selvstendig etter den Andre Verdenskrig, i 1946. Fru Marcos og hennes sko som brukes til å tre inn i rampelyset, men mer nylig det er boxer, Manny Pacquiao, som synes å være overalt.

Manila er hovedstaden, med den største byen blir Querzon. Godt over 90m folk kan bli snakket til ved å ringe +63. De er hovedsakelig Romersk - Katolske, som i likhet med sine idretter, med boksing er høyt oppe.

Informasjon på Minivan Utleie i norge

God bredt utvalg av kjøretøy til leie i hele norge, hvor vi har rabatterte priser fra kvalitets leverandører. Vårt utvalg av minivan leie med kjent minivan utleie selskaper gjør du leie alt fra en by bil, til SUV eller minivan lett på Filippinene. Her kan du bestille og lagre på prisene for slike selskaper som Avis, Klikk Auto, Europcar, National og Vajero. Trenger En Driver? Kjøre bilen selv, eller få en pris som inkluderer en chauffeer for åtte eller seksten timer per dag.

Stort utvalg av kjøretøy som inkluderer minivans plass til ni personer. Når du forlater din minivan utleie depot, kan du kjøre på høyre side av veien.