Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Fiji

Fiji Dollar og cent er nødvendig i lommen for å kjøpe som souvenir, drink eller et måltid i denne delen av Oseania, øst for Australia og nord for New Zealand. Fiji, eller Fiji - Øyene, består av over tre hundre og tjue øyene. Bare om lag en tredjedel av disse er faktisk okkupert.

Fijians har tre offisielle språk, inkludert engelsk og Fijiansk. Bortsett fra rugby - spillere, sukker og klær sammen med fisk og andre landbruksprodukter hjelpe deg med å få noen utenlands valuta. De eksporterer noen gull også. Rask Fiji Faktum Finder: Ble uavhengig fra Storbritannia i 1970 og ble en republikk i 1987. Suva er hovedstaden. Den viktigste sporten er, hmm, men tror rugby kan bli spilt her.

En blanding av Kristne og Hinduistiske og Muslimer utgjør flertallet av om 900,000 Fijians som bor på denne øya.

Minivan Leie informasjon

Av å Pacific Island Fiji og minivan leie nødvendig? Du kan få minivan utleie i Nadi flyplass eller sentrum i Suva. Vi har noen gode rabatterte priser fra Europcar som sparer deg for penger på sine egne priser, slik billigere å bestille i dag, heller enn å vente til du lander. Den type kjøretøy som er tilgjengelig inkluderer byens biler, til Pickups, Sport Utility Vehicles (små og store) og åtte seter minivans.

Kjøre på venstre, som kjøretøy er høyre - stasjonen. Alle biler har forsikring inkludert, selv om deres vil bli en overskytende beløp holdes mot ditt kredittkort.

Populære Destinasjoner i Fiji