Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Estland

Om lag en millioner fire hundre tusen mennesker bor her. Kall koden er +372 og den valutaen som brukes er Euro. Estland gjør for et godt land å besøke på egen fortjeneste, men også bra hvis du ønsker å se, Finland, Sverige (må ta ferge for disse to), Russland og Latvia. Middelalderbyen Tallinn er den store tegne for helgeturer, med lavprisselskapene som gjør det billig og enkelt å få til.

Kommende Hendelser i Estland. Julemarkedet i Tallinn løper til utgangen av første uken av januar. Estisk vintersport - Selv om Estland er i hovedsak flatt med langlaufing (langrenn) blir de mer populære sporten, du kan fortsatt stå på ski og snowboard. De viktigste feriestedene er i Otepaa og Vorumaa. Begge er best egnet for de som liker enkel skitur, bare starte opp, eller som ønsker å lære.

Besøke Art Museum Kumu i Tallinn. Når det er sagt, hele Estland er gjennomsyret av historie, med en rekke museer og kunstgallerier for å passe alle smaker - klassisk og moderne, merkelig og til og med den fantastisk. Etter art besøk, går tilbake til middelalderen tid, ved å gå til hansaforbundet byer i Estland, med utrolig middelalderens slott, herregårder og kirker. Opplev en ekte følelse av hva det kunne ha vært, i tider av den Tyske Orden. Valuta - Estland er stedet hvis du ønsker å croon over en Kroon. Hundre Euro vil få deg om EEK1500 (femten hundre estiske Kroons).

Sammenlign billige minivan leie i Estland på disse flyplassene: Kuressaare, Tallinn og Tartu. Hvis du trenger en større bil, så vi kan også hjelpe med eiendom biler, SUV eller minibuss opptil 9 passasjerer. Vi har fått noen gode, billigere enn vanlige priser fra leverandører inkludert ABC Leie, AddCar, Budget, Europcar, Hansarent, Hertz, National/Alamo og NU Minivan - Utleie. Enten la oss finne den bilen til den prisen du ønsker, eller gjøre leverandør velge selv.

Sat Nav kan også bestilles og enveisleie i Europa kan også ordnes. Hvis en Tallinn airport samlingen er ikke praktisk, så det er også disse destinasjonene i Tallinn: Jernbanestasjonen, fergekaien og Helikopter - Terminal, eller du kan få levert til hotellet.

Populære Destinasjoner i Estland