Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Egypt

Det Egyptiske Pund vil få deg rundt på markeder pruting til å begynne. Ligger på den nordlige kysten av Afrika, ved siden av Midt - Østen og Sør - Vest - Asia. Der Nilen siver det er måten gjennom deltaet til Middelhavet.

Hot i sommer og kult å varme i vinter. Nylig valgt til sin første president. hvis du vil ringe noen og se hvordan de koser dette øyeblikket i over 5000 år med historie, så må ringe +91 første. Landbruk pluss drivstoff og gass eksport dominerer.

Det er åpenbart attraksjoner i oldtidens Egypt og Nilen cruise som får mange besøkende til dette landet. Imidlertid mer og mer kommer til å bare slappe av i god verdi resorts, eller gjøre vannsport, dykking og likt. Mange skianlegg å velge mellom, og altfor mange til å liste. Velg din strekning av vann og gå derfra. Mer folk sannsynligvis kommer til Egypt for å ligge på stranden, enn å komme for historie pyramidene. Du kan velge dine stranden og havet fra Med til det Røde Hav, eller kanskje en strand på Suez - Kanalen for å se skipene gå av. Det er ganske mange fjell i Egypt over syv tusen fot, med de høyeste er Mount Catherine, men er veldig tørt og ikke anses som å klatre for landskapet.

Noen innsjøer for å gå og se, men kanskje den beste heter to er Serbonian Myr og den Store Bitter Lake. For en fargerik dag ute på sjøen, kan du gå til ett på Bardawil, hvor dune som omgir aqua marine sjøen, endrer farge avhengig av tid på døgnet. Denne innsjøen er den eneste som ikke er lei av Nilen. Den petro - dollar er en stor earner for landet, med tekstiler også en stor arbeidsgiver, men det er et bredt spekter av industrielle produksjon skjer her. Bare nylig blitt et demokrati for første gang. Mange Farao fra Cleopatra å Tutankkamen. Nilen delta og elva er det meste vi kjent, sammen med pyramidene i ørkenen. Kairo er hovedstaden med over 8 millioner mennesker. Alexandria og Giza er de neste to største. Luxor, som er et populært sted å gå.

Egypt har over seks tusen år i nedtegnet historie. Fotball er sporten av valget, med Faraoene vanligvis gjør det bra i African Cup of Nations. Får hovedsakelig Muslimske folk får nær hundre millioner ringer Egypt, hjem.

Gode billige minivan utleie i Egypt finner du her. Du kan også spare på SUV og minivans. Stort utvalg og besparelser med alamo, Avis, Europcar, Hertz og Sixt, som har alle rabatterte priser for Kairo, Luxor og andre steder i Egypt, for å oppmuntre deg til å bestille tidlig gjennom nettsteder som vår. Bilen er venstre hånd stasjon, så du kjører på høyre side.