Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Ecuador

Ecuador er vanligvis brukt som en stepping stein til Galapagos - Øyene. Landskapet er som varierte du kan ta for deg å velge, alt på en dag. Den gode gamle US Dollar er den lokale valutaen i landet ligger i den nord - vestlige delen av Sør - Amerika, med en Stillehavet kysten. Lokalbefolkningen i hovedsak snakker spansk, selv om du snakker Kichwa er en utbredt. De er enten referert til som Ecuadorianske eller Ecuador. Ecuador har et vell av eksporten. Bortsett form petroleum de eksport av fisk (tunfisk, hummer, reker, etc) melkeprodukter, blomster, frukt og grønnsaker. Ecuador har mye å tilby turister, fra tropisk skog til Stillehavet rullene som vask kysten.

De fleste mennesker inn i landet gjennom Quito internasjonale lufthavn, og deretter hodet til Salinas Resort, med Montanita Stranden er en av de mer berømte strender. Mount Chimborazo er det høyeste fjellet på over seks tusen meter, men det er nok av andre over tre tusen meter for å holde deg opptatt.

Det er to største elver blir Elva Esmeraldas og Guaya Elva, men det er nok mer, som er antall innsjøer kan du utforske. Gruvedrift og petro - kjemikalier er de to viktigste næringene. Ble selvstendig i 1830. Quito er hovedstaden. Fotball, som vanlig, i denne delen av verden. Femten millioner mennesker call Ecuador sine hjem, og er hovedsakelig Katolikker.

Mer om Leie Minivan

Leter du etter minivan leie i Ecuador? Sjekk vår SUV og MPV minivan leieprisene for Ecuador? Eller kanskje behov for at større minivan som kan sete 7 eller 9 personer? Avis er vår viktigste partner for å levere rabatterte kjøretøy i Ecuador. Stasjonen på høyre som biler venstre hånd - stasjonen. Priser inkluderer alle usaul nødvendig essentials, som kjørelengde, sammenbrudd dekke, kollisjon skade reduksjon og forsikringer.