Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Dominica

Klimaet i Dominica er for det meste tropiske. Trade winds regel luften på mest tid av året. Sporadisk kraftig nedbør kan forventes i slutten av sommeren. Å være en del av den Karibiske regionen, Dominica bruker East Caribbean Dollar som valuta.

Dominica er forretningsvennlig og ligger i Lesser Antilles - regionen i det Karibiske Hav. Det ligger i den nordvestlige delen av Martinique og den sør - sørøstlige spissen av Guadeloupe. Folk i Dominica er generelt vennlig, morsom, og approachable. Lokalbefolkningen er svært gjestfrie til sine besøkende, og til og med hilse på dem på gata, og ønsker dem en fin dag. Lokalbefolkningen kalles stor makt. Dominica er stor importør av fersk eller tørket banan og bananer i den Karibiske regionen og utenfor. Dette produktet kompromisser på rundt 39% av deres totale eksport. Deres nest viktigste produkt er såpe. Såpe eksporten utgjør om lag 22%.

Som en del av den Karibiske regionen, Dominica basks i sin hav, sol og strender. Store økonomiske inntekter kommer fra turisme med snorkling er den mest foretrukne turist aktivitet. Vannaktiviteter er på sitt beste på denne øya nasjon og som inkluderer jet ski, vannski, kajakk, delfiner, hval ser og båtliv. Anleggene er på sitt fineste i Dominica. Besøkende som kommer hit er mest anbefalt å se på og holde på følgende luksuriøse feriesteder: Calibishie Cove, Belle Cote Villa, Jungle Bay Resort and Spa, Cabilishie Hytte, Veranda og Utsikt, og Pointe Baptiste Villa og Hytte, blant andre. Strendene er de beste tilbudene på Dominica og den peneste man er Marigot Strand som ligger i Calibishie Kysten. Den Calibishie - Kysten strekker seg til det Karibiske Hav, er den mest berømte havet for eksotiske touring, ferie og avslappende moro i hele verden. Bortsett fra vakre hav og strender, Dominica har mange innsjøer for å skryte om så vel. Besøk Morne Trois Pitons nasjonalpark og der, vil du være i stand til å nyte flere innsjøer og en faller. Der kan du finne det Boiling Lake, Boeri Lake, Innsjø, og Middleham Faller.

De store industrien er knyttet til reiseliv, selvfølgelig. Men de kan også trekke sjenerøs inntekt fra offshore - tjenester, bygg og anlegg og landbruk. Den lokale banan - bransjen er en blomstrende industri hele året. Franskmennene har den første krav for øya Dominica selv om det var ingen permanent fransk oppgjør som fant sted en gang. Øya ble ansett som nøytrale for det meste til Frankrike bestemte seg for å få full kontroll over øya for de neste tiårene. I 1783 selv om øya ble returnert til Storbritannia. Etter første Verdenskrig, den Karibiske regionen begynte som søker uavhengighet og Dominica ble gitt uavhengighet i 1978.

Noen av de kjente mennesker fra Dominica er Juan Pablo Duarte som er venstres leder av La Trinitaria. Han, sammen med Francisco Sanchez og Ramon Mella, hjalp Dominica få sin uavhengighet. Rafael Trujillo er en annen berømt Dominikanske som for øvrig var en militær diktator. Han ble hersker over denne øya nasjonen i 10 år. Mariasela Alvarez Lebron er en annen berømt Dominikanske som vant Miss World - title i 1982.

Dominica er en 750 sq km øya, hvor hovedstaden er Roseau. På grunn av den uberørte skjønnhet, den har fått en tag av Arten Isle of the Caribbean. Den høyeste toppen i Dominica er Morne Diablotins. Øya er sammensatt av store og varme kilder, innsjøer, regnskog, vulkaner, bortsett fra den pittoreske strender. Hovedstaden i Dominica er Roseau. Portsmouth kommer andre i form av størrelse, etterfulgt av byene i Marigot, Berekua, Mahaut, og Saint Joseph.

Visste du at Dominica har den største gruppen av hvalarter, eller hval, å leve av sine bredder? Det er store grupper av spinner delfiner, spermhval, bottlenose delfiner, og pantropical sett delfiner sett hele året. Selv spekkhoggere og falske spekkhoggere kan bli sett på sine bredder, selv om de er vanskeligere å få øye på enn de andre som er nevnt.

Lagre på minivan leie i Dominica ved å sjekke våre priser og booking i dag. Du må få dem fra Alamo, Avis og Europcar og få billigere priser når du bestiller på forhånd gjennom oss. SUV og varebiler å passe tolv personer er populære.