Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Den dominikanske republikk

Vanligvis tropisk for en Karibisk øy som ligger i orkan sone, så plukke din tid av året til å gå. Den Peso er valutaen, men AMERIKANSKE Dollar er også akseptert.Ikke for å forveksles med Dominica, den andre Karibiske øya. Den Dom Rep aksjer en øy med Haiti.Dominikanerne snakke spansk som språk. Strender og øko - turisme i fjellet tiltrekke seg mange turister.

Santo Domingo internasjonale lufthavn er der sannsynligvis gjør ditt første land faller, og mindre på en Caribbean cruise. Mange av strendene på den største øya, så vel som de mindre øyene utenfor kysten. I innlandet er det fire separate fjellkjeder å gjøre din vei rundt, opp og ned. Den største innsjøen er en salt lake liggende under hav nivå. Pop ned til den laveste delen av Karibia og se Lake Enriquillo. Fjell, sletter, daler, elva, vann savanner og sukker plantasjer gjøre for en interessant blanding. Santo Domingo er hovedstaden. Så er det Større Santo Domingo.

Navnet på øya som den Dom Rep, og Haiti dele kalles Hispaniola. Økt uavhengighet på fire forskjellige anledninger. To ganger fra spansk, gang fra Frankrike og en gang fra Haiti. Den siste var Spania i 1865.

Fotball og basketball er de viktigste to idretter spilles. Det er om lag ti millioner Dominikanere her, som hovedsakelig er Romersk - Katolske, med en god smak av Evangeliske kristne.