Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Danmark

Danmark er et veldig moderne land, med en unik kultur, og travle populære byer. Den nyeste teknologien melds sammen med Renessansen slott og landsbyer som dateres tilbake til det 18. århundre. København, hovedstaden, er kjent for noen av de fineste restaurantene i de Nordiske landene. Deres restauranter har æren av å ha mottatt flere Michelin - stjerner for sin mat enn noen andre Skandinaviske byen. Ros stopper ikke der. Street caf er også tilbyr god kvalitet mat til fornuftige priser. Gjennomtenkt bruk av design i byen layout og bygninger innenfor det som er tydelig i denne byen.

Aarhus er Danmarks nest største by, og gir en praktisk storbyferie når du ønsker å tilbringe litt tid borte fra hovedstaden. Nærliggende skoger og kystlinjer låne utvalg aktiviteter i Århus, og brostein i gatene og levende musikk scene gi en old - worldy føler til stedet.

Odense er ulike igjen, fødestedet til Hans Christian Anderson, og litt av et eventyr sted. Det tidligere hjemmet til den berømte forfatteren, kan også besøkes på øya Fyn. Den Odense - Elven tilbyr Jazz Cruise i løpet av sommermånedene. Underholdning scenen er ganske variert, med mange gallerier, museer og den Egeskov Slott, for å besøke mens du er der. Shopping er rik på muligheter med eksotiske godbiter fra hele verden, og noen uvanlige forhandlere som du ikke ser andre steder. Under et besøk, folk vil overraske deg i deres syn på livet. Fra en rekke undersøkelser, Danskene har blitt funnet for å være blant de lykkeligste menneskene i Verden. Dette er tydelig når du snakker med dem, mens i Danmark. Den rent miljø, smart design valg og moderne fasiliteter for å holde kriminaliteten lav, og folk glade. Det synes klart at andre land kan lære mye av deres eksempel.

Gitt at Danmark har en rekke spennende byer å besøke, som hver har sine egne unike følelsen det å investere i din egen transport til få rundt om i landet ville være en god ide. Det er flere selskaper som tilbyr bilutleie i Danmark og VCarHire.com kan hjelpe deg med å velge mellom dem.

Steder å Besøke

Det er mange ting å besøke som dets byer Christiansa, København og Legoland. Christiansa'is en vakkert bevart 17. århundre island festning, en times seile nord - øst for Bornholm. Christiansa'is koblet til sin søster island, Frederiksa', via en gangbro. Christiansa Butikken T'rn (Stor - Tårnet), bygget i 1684, er en imponerende struktur med et 25 - meters diameter. En annen by København har vært Danmarks hovedstad for 600 år. Det er en tiltalende og i stor grad lave veksten byen består av kvartal etter kvartal for perioden seks - etasjers bygninger.

Kirketårnene karakteriserer silhuett, med bare et par moderne hotell marring vise. Legoland ligger en 10 - hektar stor fornøyelsespark bygget av plast Lego - klosser, og er ikke anbefalt til alle som frykter at deres barndom stevning både store og Lilliputian i 42 millioner stykker. De mest omfattende gjenoppbygging her er de tre - millioner - blokkere Havnen i København utstilling. Til tross for å være Danmarks mest besøkte attraksjonen utenfor København, etter noen nostalgi varer av Legoland kan være Bleckobland med mindre du har en pre - teen entourage eller har alltid ønsket å løse strukturelle problemer med å bygge Statue of Liberty ut av plast.

Minivan Leie

Bestill din lave kostnader minivan utleie i hele Danmark. Vi kan også hjelpe med estates, konvertible verdipapirer, SUV og minivans. Du kan velge fra følgende minivan utleie selskaper: Avis, Budget, Europcar, Hertz, National/Alamo eller Sixt. Tilbyr alle sine biler til rabatterte priser, og har ubegrenset kjørelengde, sammenbrudd dekke og CDW forsikring.

I København biler kan også hentes fra Cruise Port og Taarnby. Vi kan hjelpe på disse flyplassene: Aalborg, Århus Tirstrup, Billund Esbjerg, Karup, Ronne, Roskilde og Soenderborg. Andre danske byer vi kan hjelpe deg med er: Albertslund, Farum, Herlev, Herning, Hilleroed, Kolding, Lyngby, Odense, Randers og Silkeborg, for å nevne noen.

Populære Destinasjoner i Danmark