Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Costa Rica

Øko - turisme er stort og de fleste besøkende gjør et poeng av å besøke noen av nasjonalparker og verneområder, disse kan besøkes i tour grupper eller bruke egen bil. For å få mest mulig ut av denne grønne øya, vil du trenger noen form for transport det mest populære alternativet er å leie en bil fra et bredt utvalg tilgjengelig, inkludert små økonomi biler til Suv - er, 4WD og større mpv - er at det er alt for sent modell med air con.

Begrepet paradis for turister, er ofte over brukt, men i tilfelle av Costa Rica er det vel fortjent. Costa Rica har noe for alle. Været er tropisk, men dette kan variere, avhengig av hvor du er i landet.

Vær oppmerksom på at den tørre, sommer sesongen er desember til April, og når du har besøk, få hendene på noen Costa Rica Kolon til å bruke, valuta - kode CRC. Dette vil hjelpe deg med å nyte en av gledene i livet, som det er en av de heldige band land hvor du kan padle i både Atlanterhavet og Stillehavet på samme dag. Costa Ricans, som hovedsakelig er Romersk - Katolske, er også kalt Tico, snakker spansk, sammen med et par lokale dialekter også, og det er over fire millioner kroner.

Bestilling Minivan Leie i Costa Rica

Du kan leie bil på enten San Jose internasjonale flyplass, eller i San Jose, hovedstaden, med alle de vanlige fordelene som er inkludert i leieprisene.

Sammenlign minivan leie i Costa Rica med oss så har vi noen gode tilbud, så kan du bestille tidlig. Noen av de minivan bilutleie selskaper kan vi hjelpe deg med å få billigere priser i Costa Rica, inkludert Avis, Grønn Bevegelse, Adobe, Alamo/National og Sixt. Vennligst bestille på forhånd gjennom oss, og lagre på sine vanlige priser, vet du få samme bil og service, så hvis du gikk direkte. Europcar er å tilby gratis levering og innkreving av leie bil til San Jose hotel, innenfor kontortid.