Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Colombia

Det er en stor forskjell fra lavtliggende land til fjell. Alt du Senors og Senoritas trenger Pesos her. Når du drar ned fra USA gjennom Mexico og Sentral - Amerikanske land, Colombia er den første Sør - Amerikanske landet du enter. De er Colombianere og snakker spansk, med en god del lokale dialekter.

Flere folk nå kommer til å se mange ulike aspekter av dette landet, enten det er for strender, vannsport, gamlebyen, øko - turisme eller bare en god, gammel knærne opp på en av de mange festivaler. Den største flyplassen er Bogota internasjonale lufthavn. En annen populær måte å få folk til å se Colombia er med cruiseskip, som ringer i i Santa Marta og Cartagena. For mange til å nevne alle, men en takk går til Providencia Øya som et "must" kom og se. Andesfjellene starter sin reise her som ryggraden i Sør - Amerika, så mye tau som trengs. Elvene hodet ut i fire retninger og ender opp i Stillehavet og det Karibiske Hav og Amazonas og Orinoco vassdrag.

Tok en god ni år mellom å erklære uavhengighet fra Spania, for å til slutt å få det i 1819.Noen kjente mennesker fra her inkluderer Shakira, pop diva berømmelse? Og også et nikk til Juan Pablo Montoya den gamle F1 driver nå utøver sin handel i NASCAR i USA. Vi må imidlertid nevne mannen som startet det hele å rulle for et par land rundt disse delene, og det er Mr Simon Bolivar, som sendte den spanske hjem i 1819 Variert, fra havet til himmelen, strender å fjelltopper.Bogota er hovedstaden, med Medellin den nest største byen med Cali ikke langt bak i tredje sted. Colombia alltid rangerer svært høyt i de Lykkeligste Menneskene i Verden meningsmåling. Favoritt sport kalles fotball, eller soccer til de som bor litt lenger nord. Største religion er Katolske og komme enda nærmere femti millioner mennesker bor her.

Velg din Colombianske SUV, MPV eller Minivan utleie i dag og bestill med kjente, anerkjente minivan ansette selskaper i Colombianske byer som Bogota. Avis er det viktigste selskapet vi får rabatterte priser fra, så bestiller gjennom oss, og få den samme bilen og service, men bare til en billigere pris enn å gå direkte. Du vil få ubegrenset kjørelengde, gratis endringer og avbestilling.