Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Chile

Chile er en vakker Sør - Amerikanske land som er ganske kjent blant reisende på grunn av sin lange og smale kyststripa. De fleste turister som kommer via Chile Santiago internasjonale lufthavn. Ikke glem å kjøpe et dagspass hvis du har tenkt å bruke motorveier som er tilrådelig.

Kjøring i Chile - Men det er gjennom at nasjonale veien for at du kan nå Rancuaga, La Serena, og Valdivia er alle gode byer å besøke. Et kart er oppmerksom, men Ruta 5 er nøkkelen til veien som linker med Ruta 68, ruten som tar deg til Valparaiso og den vakre feriebyen Vina del Mar. Imidlertid, hvis din endelige destinasjon er Punta Arenas, du kan ha til å gå gjennom grensen til Argentina og drive lenger sør.

Santiago - hovedstaden Santiago har mange steder verdt å sette på ditt besøk listen, med den Centro, på toppen av liste, sammen med de store Paseos. Bruk leie bil for å besøke parkene i og rundt området. Ditt valg er Parque Forestal, La Moneda - Palasset, Plaza De Armas, og Cerro Santa Lucia. Santiago byr på flotte severdigheter og kulturelle steder som du kan enkelt finne med din leiebil.

Mer om minivan leie i Chile

Etter en lang flytur du ikke behøver å bekymre deg for dyre drosjer vil vi ha din leiebil venter på deg på Santiago flyplass. Hvis du ankommer utenfor kontortiden en av våre ansatte vil gi en møte og hilse på tjenesten. Vi er her for å sikre deg at du får av å få en best mulig start til at alle viktige stress - fri ferie.

Reserver ditt minivan utleie i Chile med oss for å få best mulig avtale. Vi har arrangert billigere priser med Alamo, Avis, Econorent, Europcar og Sixt minivan leie leverandører i Chile. Minivans plass til syv, åtte eller ni personer. Populære minivan utleie destinasjoner omfatte byen Santiago, Calama, Puerto Montt og Iquique. Vi tilbyr også minivan utleie på flyplassene i Santiago, $ This_region, renewable energy corporation og Coyhaique blant andre.

Populære Destinasjoner i Chile