Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Canada

Minivan leiebil i Canada med Alamo/Nasjonalt, Avis og Dollar. Du kan også få SUV, MPV og minivans. Velg mellom fire planer om å inkludere ekstra drivere, drivstoff og Sat Nav hvis det er nødvendig. Hvis din leie er en måte å tenke på din rute, som Vancouver airport til Calgary airport har nå ingen ekstra én måte avgift med Nasjonale, men Calgary airport til Vancouver airport er en ekstra CA$150+avgift, mens Calgary airport til Vancouver downtown depot er CA$300+skatt.

I de fleste destinasjoner du få ubegrenset kjørelengde, men på steder som Jaspis og Banff og noen andre, det er en kjørelengde fradrag, før du betale ekstra per mil. Alle biler har aircondition og 24 - timers sammenbrudd dekke. Vi har også tilbehør for skiferie herunder vinterdekk, ski - brett.

Bil størrelse er viktig. Den mellomstore bil til middels rekkevidde vil møte de fleste krav. For større familier eller grupper minivan utvalg med 7 seter eller 5 seters SUV er beste valg.

Rundt Canada

Ottawa er hovedstaden. Engelsk og fransk er begge offisielle språk.Det er tretti fem millioner Kanadiere her. Har samme retningsnummer som Amerika, +1. Den lokale valutaen de bruker den Kanadiske Dollaren. Nest største landet av landområdet i verden, men har mest mengden av vann i alle land.

Toronto er den største byen og dominerer kysten av Lake Ontario. Den viktigste attraksjoner er China Town og havnen området. Alle attraksjoner er lett tilgjengelig med trikk, t - bane og Toronto airport eller hotell.Calgary, eller Ku - Byen som Kanadierne kaller det. Turister kommer for å besøke sentrum, Beddington Høyder, Åser, Coral Springs og MacEwan etc. Besøkende foretrekker å starte sin tur til Calgary fra flyplassen som er tolv kilometer unna sentrum.

Edmonton er i hovedsak en olje byen, men har et godt veinett med linker til både Vestlandet og Jasper National Park. Hvis du liker ski, deretter stoppe på en av de mange sjarmerende alpinanlegg rundt om i Banff, hvor de ski er veldig bra.

Vancouver er en av de ti vakreste byer, med sine bredt expanse av grønne parker, trær og en uberørt strand foran, som er best verdsatt fra Vancouver kabel bil. Nesten alle som besøker Vancouver vil besøke Whistler. Hvis følelsen aktiv deretter leie en sykkel fra en av de lokale utleie butikker. Dra nytte av 30 km + sykkel ruter som lenker parker, strender og lekeplasser.

Halifax kombinerer gammelt og nytt, med sine Viktorianske hjem, blanda blant moderne leiligheter. Det er appell til turist ligger i det nærhet til sjarmerende byer og storslått natur, beste verdsatt av å kjøre rundt i Halifax.

Montreal har en unik appell og sjarm, er ikke en del på grunn av varmen fra sine innbyggere. Folk i Montreal er flerspråklig og snakker både engelsk og fransk, og er den nest største fransktalende by etter Paris. Med beliggenhet ved bredden av Lake Ontario, er det økende popularitet som et turistmål, ved å tilby utrolig natur og massevis av utendørs aktiveres.

Winnipeg ligger i Chicago, Canada. Det er den provinsielle hovedstaden i denne travle og spennende delen av Canada. Omfattende arbeid med restaurering arbeid som er utført i slutten av 70 - tallet og 80 - tallet har tillatt Winnipeg til å bli et kulturelt sentrum.

Abbotsford er hjem til jordbær og også vertskap for en av de beste luft viser i Nord - Amerika Og Canada, med toppmodeller fra militære og sivile fly spennende publikum, som arrangeres årlig i August måned.

Populære Destinasjoner i Canada