Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Burkina Faso

Klimaet er enten varm og tørr og varm og våt.Den vestafrikanske Franc er hva du trenger i lommeboken eller vesken til å bruke i dette landet låst tilstand i Vest - Afrika. Hvis meed å ringe noen, så slå med +236 å snakke med noen her.

Trenger du å friske opp dine fransk for å være i stand til å chatte med den lokale befolkningen i Burinabe. Det er også tre lokale språk som snakkes. Bomull, husdyr og gull er den viktigste eksport. For ikke å bli funnet i din standard reise brosjyre, det gjør tiltrekke seg hardy turist. Den internasjonale flyplassen i hovedstaden og har IATA - koden av DINOSAUR. Mt Tenakourou er det høyeste punktet på under 800 meter høye. Jordbruk og gruvedrift er store arbeidsgivere. Fikk uavhengighet fra Frankrike i 1960. Består av to deler, som går fra plains til en høyere sandstein område og har få innsjøer for å gå og se.

Hovedstaden i Burkina Faso går av tungen kronglete navn i Ouagadougou. Det er tre elver kalles Volta kjører gjennom landet. Rødt, Hvitt og Svart. Den Hingster er navnet på landslaget, men du får også andre idretter her, som for eksempel rugby, basketball og mange flere. De fleste antas å være av Islamsk tro, med Kristendommen ikke langt bak, selv om det virker som noen mennesker kan kombinere en sunn blanding av begge. Seksten millioner mennesker, gi eller ta.

Sjekk våre budsjett minivan leieprisene for Burkina Faso. Europcar er vår hovedleverandør, og du skal kjøre på høyre side, en gang ut på veien.