Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Bulgaria

Vi har alliert seg med Leie av Bil, Byen Leie, Hertz, National, Topp, Veger og Ja minivan leie firmaer til å gi deg store besparelser i Bulgaria. Hvis du trenger en bil på flyplassen, og bestill så med enten Nasjonale eller Hertz, som begge har skrivebord på flyplassen. Den andre leverandører et Møte og Hilse på tjenesten.

Gratis vinterdekk er inkludert i prisen når du bestiller med Topp, mens Leie av Bil tilbyr en gratis ekstra sjåfør. Verken selskapet tilbyr både gratis. Spesialtilbud gjør endringer, så sjekk alltid leverandør vilkår ved bestilling.

Om Bulgaria

Opptar en førsteklasses reisemål på den vestlige kysten av svartehavet i Bulgaria har vært et viktig brohode mellom Europa og Asia siden antikken. Flotte områder som inkluderer det 5. århundre Aladzha Cave Monastery, Belogradchik og Baba Vida festninger, og Plovdiv Romerske Amfiteater er en passende testament til Balkan - landene historie.

Minivan leie gir den optimale måten for å nå alle severdighetene lett. Det er også den beste måten å reise mellom svartehavet strender og feriesteder som Balchik, Kavarna og Nessebar. De fleste internasjonale besøkende finne de passerer gjennom den bulgarske hovedstaden Sofia. Byen er et kulturelt mekka med variert museer og flere performing arts arenaer. Bemerkelsesverdige trekk er Alexander Nevsky - Katedralen og Boyana Kirke.

Den 87 - A9 går parallelt med svartehavet kysten hele veien ned fra den rumenske grensen til Malko Tarnovo og Sredoka Forbeholder oss på den tyrkiske grensen. Underveis passerer nær den berømte feriestedene langs kysten av Varna, Sunny Beach og Nessebar.

Veliko Tamovo er i midten av Bulgaria og startpunktet for en vakker tur med en leiebil gjennom til Shipka regionen. Veien går gjennom Bulgarka Natural Park hvor variert flora og fauna, samt den prektige Dryanovo Klosteret er blant de herligheter. Bansko er i den sørvestlige delen av landet og tilgangspunktet for skiløyper og eventyr aktiviteter arenaer i Pirin Mountains. De omkringliggende veier wend seg gjennom hyggelig landsbygda. Den Septemvri arv - toget og de varme kildene på Bania er to av de unike attraksjonene i lokaliteten.

Juli og August er de peak ferie måneder i Bulgaria. Svartehavet resorts er ekstremt opptatt i løpet av disse månedene, og det er bedre å besøke i Mai eller juni eller høsten. Ski sesongen går vanligvis mellom midten av desember og tidlig i April.

Kjøring i Bulgaria

Motorveier i Bulgaria er i god stater, men nasjonale og landlige ruter er noen ganger humpete. Personer med utleie av biler trenger å holde et øye ut for disse, så vel som lokalbefolkningen utføre uventede manøvre. Det er ingen tollways i landet. Drivere er nødvendig for å vise skatt vignetter på motorveier.

 • Byen fartsgrenser: 50kph.
 • Motorveien og riksvei fartsgrenser: 120 - 140kph.
 • Alkohol begrense kjøring: 0,5 mg/ml.

Populære Destinasjoner i Bulgaria