Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Brunei

Sammenligne, bestille og lagre på minivan leie i Brunei. Det er billigere å bestille gjennom oss enn å gå direkte. Valget er begrenset i øyeblikket, men vil trolig endre seg ettersom behovet tilsier. Avis vil ønske deg velkommen med et smil, en god bil, og en god pris ved bestilling på forhånd i dag. Du får ubegrenset kjørelengde inkludert i prisen, og kjøretøy som blir holdt på flyplassen, og det er også depoter i byen og Kuala Belat.

Biler kommer med ubegrenset kjørelengde og er drevet på venstre side. I juli 2016, rekkevidden er begrenset til to kompakte biler, disse blir en Vios eller Suzuki SX4. Hvis det er behov for å endre dine datoer etter bestilling, eller noen andre endringer, så dette kan bli gjort for gratis.

Om Brunei

Går det fulle navnet på Nasjonen Brunei, Abode av Fred og navnet på hovedstaden ikke får noe enklere, med det å bli kalt Bandar Seri Begawan. Det er bare litt under en halv million Bruneian personer som er bosatt her, hvor Malay er sagt, så vel som engelsk, pluss et par lokale dialekter. Ta en prat med dem ved å ringe +673.

Trenger du noen Brunei Dollar som du reiser rundt det indre eller slappe av på strendene som ligger på den Sør - Kina Havet. Det har Malaysia som deres omkringliggende nabo. Fikk uavhengighet fra Storbritannia i 1984. Olje og gass står for de fleste av sine inntekter, som de er på topp ti over hele verden eksportører.