Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Brasil

Reserve quality rabatterte minivan leie i Brasil. Vi kan hjelpe på alle de største flyplassene og mange av byens steder. Vi har gått sammen med flere minivan ansette selskaper i Brasil for å gi deg et godt utvalg av biler, til priser du har råd.Velg ett av følgende selskaper: Alamo, Avis, Localiza og Thrifty. Populære minivan leie Brasil destinasjoner omfatte flyplassene i Campo Grande flyplass, Fortaleza flyplass, Foz Do Iguacu flyplassen, Recife flyplassen, og Rio De Janeiro flyplass Galeao.

Har vi økonomi, salonger, pickups, SUV og varebiler til leie, som inkluderer flyplassavgifter, MVA, og veien avgifter. Vi inkluderer også tredjeparts ansvar forsikring, tyveriforsikring, kollisjon skade fraskrivelse, og ubegrenset kjørelengde. Sammenlign minivan leie i Venezuela, Ecuador, Honduras og Costa Rica.

Om Brasil

Brasil er et fantastisk sted å ha en avslappende ferie på. Blir det største landet i Sør - Amerika, den har vunnet popularitet ikke bare på grunn av sin nydelige kysten, men dens vakre mennesker, så vel. Få til Brasil gjennom Rio de Janeiro flyplass og starte din kjøre tur fra det.

Flyplassen er en 13 km lang kjøretur til sentrum, og ligger ikke langt fra Guanabara - Bukten. Gå dit og ta det første stopp på din reiserute. Når du er på Rio besøk i Armação de Buzios. Deretter ta 112 - mile drive over på Bonito Araruama Freeway og det vil lede deg til Brazils 16 vakreste strender. De er også favoritt flekker av Brasilianske kjendiser.

Men hvis du heller vil ha litt fred og ro i ferien, byen Cabo Frio er en 84 - mile drive bort fra sentrum. Her, et rolig fristed venter på deg. Det er en tre - timers tur fra Rio, men belønningen er en avslappende kystby med stranden boliger, fjell, og selvfølgelig, fantastiske strender.

Rio de Janeiro er en by med imponerende arkitektur, historiske landemerker, og naturlig skjønnhet. Alle rundt byen, har du enkel tilgang til de avsidesliggende strender, storybook steder og urbane miljøer. Du willl kjør aldri ut av lokale steder å besøke, med lånt bil.

Populære Destinasjoner i Brasil