Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Botswana

Er det over to millioner mennesker er kjent som Batswana og Motswana. De bruker Pula i butikker og banker. Ring +267 å snakke til dem. De fleste av Botswana består av Kalahari - Ørkenen. Da er det utrolig Okavanga Deltaet. Botswana er det ofte glemt, safari reisemål i Afrika, sammenlignet med de store parker og reservater i Sør - Afrika, Kenya, Tanzania og i bedre tider, Zimbabwe.

Når du tenker på Botswana, de fleste vil tenke på det som blir en våt landet, hva med Okavanga Deltaet som sted å dra på safari. Omtale Kalahari - Ørkenen, og mange mennesker vil tenke i Namibia, men, faktisk, de fleste av Kalahari - ørkenen i Botswana, om lag to tredeler av det. Okavanga Deltaet er der de fleste folk hodet til Okavanga Deltaet, som ikke er ideell for å se the Big Five(lang gresset har en tendens til å skjule de store kattene), men bør gjøres uansett, for opplevelsen av å padle gjennom sivet, og camping ut i naturen.

Leter du etter the Big Five Bør du lyst til å se the big five (som ikke.), deretter hodet for Chobe River, via Kasane, som er hjem til Afrika ' s største elefant befolkning på godt over 100 000 tunnelrigger. Botswana er ikke billig om å gå på safari og så er det ikke det beste stedet å gå for de på et budsjett. Det er dedikert til å opprettholde en lykkelig balanse mellom turist dollar og bevare dyrelivet. Med en av Afrikas mest stabile demokratier, Botswana er absolutt en safari reisemål av kvalitet.

En populær måte i Botswana er fra Victoria Falls i Zimbabwe, som er et must på enhver tur til denne delen av Afrika. Så etter å ha forlatt Zimbabwe og krysset grensen til Botswana, den nærmeste reservatet er Moremi, som har en god blanding av våte og tørre safari muligheter.

Mer om Botswana Minivan Leie

Få kvalitet, diskontert minivan utleie i Botswana. Også spare på større biler som estates, SUV og minivans. Vi tilbyr gode tilbud på minivan leie med Budsjett, Europcar og Avis, som tilbyr alle biler på Gaberone flyplassen. En måte leie i Botswana er greit, som er ett måter til Sør - Afrika og Namibia, men ekstra avgifter tilkommer.

Vær oppmerksom på Obligatorisk Lokale Avgifter Kontrakt Gebyr P35, eventuelle trafikkbøter P190 ekspedisjonsgebyr, svært skitten bilen P350, Ulykke krav behandlingsgebyr P460. Alle priser inkluderer CDW(Kollisjon Skade Fraskrivelse) med eller uten en Overflødig, Tredjeparts Ansvar, Bilen tyverisikring (inkluderer ikke personlige elementer), ubegrenset kjørelengde, premium reisemål og flyplassen avgifter og skatt (MOMS og MOMS).

Få biler på disse flyplassene: Gaberone, Kasana, Maun og Francistown. Gaberone har også et sentrum reisemål der du kan hente bilen, hvis du foretrekker det. Biler som er drevet på venstre side. Greit å bestille bilen nå og foreta gratis endringer senere.

Populære Destinasjoner i Botswana