Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Belize

Været er vanlig tropisk blanding av sol og regn. Dollar av den Belizean utvalg er nødvendig å spise og drikke. I Sentral - Amerika på den Karibiske kysten, som ligger ved siden av Mexico i nord og Guatemala i vest og sør. Fingrene må punch +501 til å snakke med noen i Belize. Det offisielle språket for Belizeans er engelsk, men det er også fem andre nasjonale språk, inkludert spansk. Opprinnelig tømmer var nøkkelen eksport, men leverer twindled og nå stokk sukker er den viktigste eksport og mer nylig eksport av sitrus, bananer, sjømat, og klut.

Belize har noen gode dykkesteder som er rangert blant de beste i verden, har sin egen coral reef, som er bare bak the Great Barrier reef i størrelse. Belize airport er din landing punktet. Den høyeste delen av Belize er i underkant av 3,700 føtter og kalt Doyle ' s Delight, som er i den sørlige Maya Mountain range. Fikk uavhengighet fra Storbritannia i 1981. Det er mange på laguner langs kysten for å holde deg å utforske til solnedgang. Hovedstaden er Belize City. Det er bare under 350,000 folk som bor i dette Sentrale amerikanske staten.

Få minivan leie leie på Philip Goldson flyplassen i Belize med Alamo. Biler er venstre hånd harddisken og du får ubegrenset kjørelengde.