Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Belgia

Sammenlign og book minivan utleie i Belgia, så vel som å få en politirapport for familien, eller SUV. Større grupper kan melde deg på de syv eller ni - seters minivan. Du kan reservere vi oss til rabatterte priser, med enten Alamo, Avis, Budget, Enterprise, Europcar eller Sixt. Du kan bestille bil på mange forskjellige språk, samt valutaer. Diesel biler er tilgjengelig, så se etter logoen hvis man trengte, og du vil finne de fleste leverandører har biler på flyplassen, med en drivstoff politikk av pickup full, tilbake for fullt.

I Belgia vi tilbyr et stort utvalg av økonomien minivan leie, med ingen overflødig på luksuriøse biler, økonomi biler og minivans plass til ni passasjerer til leie. Prisene inkluderer flyplassen skatt, MVA, og veien avgifter. Priser notert inkluderer også tredjeparts ansvar forsikring, tyveriforsikring, kollisjon skade fraskrivelse, og ubegrenset kjørelengde. Vi vil sørge for at du får en god start på din ferie eller forretningsreise.

En måte kjøretøy leie blir stadig mer populært. For eksempel henter din leiebil i Brussel Hilton Hotel og gå tilbake til Berchem Togstasjon. Ett måter innen Europa kan også bestilles, jeg.e hvis du trenger å forlate bilen i Holland, Tyskland eller Frankrike.

Fartsgrenser på motorveier og kjørebaner er 120 km/t. Hvis du er på et åpent veien så er 90 km/t. I byen 50 km/t. Men bare 30 km/t hvis det er i nærheten av skoler, sykehus, kirker osv. Så best å holde deg leie bil under grensen, for å unngå fart bøter.

Vi anbefaler å reservere så tidlig som mulig, spesielt hvis du etter en minivan, MPV eller Stasjonsvogn. Den MPV - er en stor etterspørsel etter bil kategori. Vi har et bredt spekter å velge fra. Renault Espace med sju seter for en stor familie, eller VW Minibuss for grupper på ni. Eller hvis bringe din golf klubber, prøv VW Passat Estate eller Renault Scenic Eiendom.

Om Belgia

Belgia kan gjøre krav på å ha flere slott per square mile enn noe annet land. Leie en bil i Belgia vil tillate deg å oppleve disse vakre slott, med utsøkt formelle hager, fredelig elver og klostre. Det har ikke ett offisielt språk, men tre og Belgisk er ikke en av dem (det er ingen Belgiske språk). De snakker nederlandsk, fransk og tysk, og det er over elleve millioner som bor her.

Ring dem for en prat ved å ringe +32. Vil du snakke med en Vallonsk eller en Flem. Belgia har blitt invadert under andre Verdenskrig, så det er hjem til mange historiske slagmarker. Populære sport er fotball, tennis og sykling(bortsett fra Frankrike, har de mest Tour de France - vinnere).

Populære Destinasjoner i Belgia