Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Barbados

Sammenlign Barbados minivan leie, og bestill din ferie minivan utleie i dag. Vår minivan leie partnere i Barbados har et bredt utvalg av kjøretøyer fra mini moke å minivans som kan være ansatt i forkant av ankomst og dermed spare penger på den lokale minivan leie priser. Ved lov, bare 6 personer tillatt i alle kjøretøy på Barbados. Vi har inngått samarbeid med Høflighet, Stoutes og Drive - A - Matic å gi deg kvalitet biler til en rabattert pris.

Om øya Barbados

Raske Fakta - Om tre hundre tusen Barbadians. Landet navnet refererer til den Skjeggete Seg. Biler som er drevet på venstre side. Må ringe, så bruk +1 - 246. Barbados lufthavn ligger 13 km fra sentrum av Bridgetown. Den Karibiske øya Barbados ligger i den blå - grønne vannet og er omgitt av et korallrev fjæra. Sjekk her Barbados turistkontoret for å finne ut mer. Ta deg tid til å besøke Bridgetown, hovedstaden på Barbados.

Med dens mange av kirkens spir, ville du bli tilgitt for å tenke at du var i en engelsk landsby. Øya er også som et fristed for de rike. De kom til å bli gjenopplivet, eller til og med herdet, fra hverdagslige plager. Ren luft, varme og avslappende natur gjør det til et ideelt tilfluktssted for å flykte til. All inclusive ferie hjelpe denne.

Barbados Vær Og Penger - Sjekk her for de siste ti dagers Barbados værvarsel. De beste månedene å besøke er juli og August, som er den varmeste (28 °C) og tørreste (en dag med regn). Men, passerer en orkan, kan du endre det. Atlantic orkan sesongen går fra rundt slutten av Mai til slutten av oktober hvert år. Hvor mye bang for din Bajan buck?. Du kan forvente å få disse omtrentlig exchange priser: 1US$ = 2BBD, 1EUR = 2.6 BBD, 1£ = 3.1 BBD, 1CA$ = 2BBD.

Barbados Arrangementer Hver måned, som du ville forvente det, er alltid mye som skjer i Barbados, bortsett fra cricket. Det er Jolly Roger Cruise, Ubåten nattdykk og mye mye mer.

Januar har den Mount Gay Rum Runde Barbados Rase, som høres interessant selv om det er bare et båtrace. Februar har Optimist Elsker å Gå for valentines blant oss. Mars vil holde finalen i Barbados Polo sesongen. April ser i Oistins Fisk Festival, samt Digicel Reggae Festival. Juni er da best kjent festival i Barbados starter, når Avlingen Over Festivalen varer i seks uker. Sjekk Barbados Hendelser for en siste gang.

Kjøre Din Minivan rundt Barbados

Når du kjører i Barbados holde et øye ut for mongoose, men ikke stopp bilen som de vil bli forledet til å krysse veien, uavhengig av motgående trafikk. Stoutes tilbyr gratis levering hvor som helst på øya. De har ikke lenger levere til cruise skip terminaler i St. James og St Philips. Kjøretøy bare levert til hotellet. Betaler et depositum og det resterende beløpet betales ved ankomst. Dette eliminerer bekymringer om vulkansk aske, airline streik, air controllers arbeider for å styre etc. En av lokale avgift på US$5 vil bli belastet for en Barbados kjøretillatelse.

Populære Destinasjoner i Barbados