Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Bahrain

Ring +973 å koble til Bahrain fra utlandet. Været er vanligvis varmt eller veldig varmt, med sandstormer i sommer. Gå ut til middag? Deretter ta litt Bahraini Dinarer med deg. Valuta - kode BHD. Landet ligger i den nordlige delen av den persiske Gulf, like utenfor østkysten av Saudi - Arabia. Lokale folk er kjent som Bahraini, med arabisk som den viktigste muntlig språk, men engelsk er enkelt snakkes av de fleste, som det er mange av utenlandske arbeidere i Bahrain.

Olje og aluminium er det viktigste eksport. Mange mennesker går til Bahrain, og ikke bare for F1, selv om turister har en tendens til å være fra naboland. Historien i Bahrain er fremdeles står, og mange populære nettsteder. Utmerket dykking tiltrekker seg mange et PADI - Dykker.

Bahrain international airport ligger på den nordligste delen av øya, like ovenfor byen Manama. Forskning godt, og ta deg velge fra en rekke high end feriesteder. Du trenger å finne ut om den stranden du kommer til er en offentlig eller privat strand.

Lar alt gå opp i Røyk. Vel Fjellet av Røyken som er, men som litt over 400 meter, er det høyeste punktet på øya, det er mer av en bakke. Tilsynelatende blir litt tåkete. Bortsett fra olje, gass og metall, bank er en stor industri her.

Bahrain hadde en avtale med Storbritannia til 1971, og er hovedsakelig et flatt land med noen høyere biter. Hovedstaden Manama. Bahrain består av tretti tre øyene, med Bahrain Øya blir den største. Du kan kjøre til Saudi - Arabia.

F1 Grand Prix motorsport er nå et vanlig på banen, men som vanlig Fotball er den mest spilte og så på sport. Fuglekikking er også populært, så er det et par hundre forskjellige arter finnes spredt selv om øyene. Islam er den dominerende religion som i hovedsak et Muslimsk folk og i underkant av 1,3 millioner bor i Bahrain med mer enn halvparten å være utenlandske statsborgere som arbeider i olje - og gass.

Bahrain Minivan Leie

Trenger god kvalitet, diskontert minivan utleie i Bahrain? Deretter kan du sammenligne og bestille her. Godt utvalg av biler fra byen, for å SUV til store minibusser for 14 passasjerer, til rabatterte priser. Vi bruker internasjonalt anerkjente leverandører, som for eksempel Avis, Budget, Europcar, Regent og Sixt, slik at du kan bestille med sikkerhet. Når du forlater minivan leie depotet, vil du kjøre på høyre side. Regent er det eneste selskapet å tilby et Møte og Hilse på flyplassen, som alle de andre har biler på flyplassen.