Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Bahamas

Sammenlign og book kvalitet Bahamas minivan leie på billige priser. Få tak i en bil eller SUV, men ikke noe større i øyeblikket. Avis er den viktigste minivan utleie firma som vi bruker på øya. Bilene på holdt på begge Nassau og Grand Bahama flyplasser, samt Paradise Island, fergen porter og sentrum.

Om Bahamas

Det er mer enn 700 øyer som utgjør Bahamas og er spredt over mer enn 5000 kvadratkilometer av klart, blått hav vann, og er hjem for mer enn 300 000 Bahamian folk. Nassau er hovedstaden og det er mange naturskjønne steder som er verdt et besøk rundt her også. Start med Ardastra Gardens, Queen ' s Staircase, Paradise Island, og Fort Fincastle og Water Tower. Alle disse er bare en kort kjøreavstand unna sentrum. Noen av strendene i Nassau er faktisk underutviklet. Stopp ved en av dem en gang, park leiebil, og setter pris på naturens skjønnhet på sitt mest virgin form.

Sjekk ut Grand Lucaya Vassdraget, som også øyas laveste bridge. Det er vakre strender langs veien som godt, spesielt de som faller innenfor grensene av fiske landsbyer i High Rock, Pelican Point, og Freetown.

Bahamas øyhopping: Dette er en av de mest foretrukne aktiviteter her, til tross for at bare 30 øyene er bebodd. For å få tak i fra en øy til en annen, vil du trenger å leie en vanntaxi. Likevel, Bahamas er forbundet med et nettverk av 1,688 kilometer vei som er rettmessig en motorvei. Rundt 970 km er asfaltert.

Hvert år Går På: januar har Bahamas World Tour Bowling Klassisk og Bahamas Maraton. Mars arrangerer den anerkjente Billfish Turneringen i Freeport. Februar ser Wahoo festival på Bimini, der fiskere og de som ønsker å være Oppriktig Hemingway samles. Da er det Bønder Cay - festivalen, som har ingenting å gjøre med oppdrett og er holdt alle på sjøen.

Kommer her, vil du mest sannsynlig kommer til Grand Bahama internasjonale flyplass, Grand Bahama Island. Derfra, du kan enkelt få til Freeport, som er en av de store byene og en frihandelssone. Forvente å gå gjennom en lang og 50 - kilometer kjøretur fra flyplassen. Ikke bekymre deg, fordi turen er godt kompensert med en svært naturskjønn rute.