Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Australia

Australia er et land i det sørlige halvkule og er offisielt kalt the Commonwealth of Australia. Det har en befolkning på om 22.6 millioner med Canberra som sin hovedstad. Det består av dens fastlands og flere øyer som for eksempel at av Tasmania og andre i rundt Stillehavet og det Indiske Hav. Det har flere land naboer som Indonesia og øst - Timor, nord, New Zealand og sør - øst og nord - øst, Solomon - Øyene.

Innfødte Australiere først bebodd kontinentet for over 40 000 år før Europeere slo seg ned i det 18. århundre. Den østlige halvdelen senere ble hevdet av Briter i 1770 og besittelse ble formelt tatt i 1788. Med jevn vekst i befolkningen 5 andre kolonier ble etablert i 1901 seks av dem, for tiden seks stater i Australia, ble en hovedsammenslutning, for å danne the Commonwealth of Australia.

Landet er i stor grad utviklet og er i posisjon 13 av verdens største økonomier og rangerer høyt i nasjonale ytelse sammenlignet med andre land. Kontinentet er kjent for å være den flateste og det meste av det er semi - arid. Det har ingen statsreligion og offisielle språk om Australsk engelsk er en ofte brukt som følges av italienske og er mer eller mindre lik Britisk engelsk. Mens i Australia er det mange steder som du kan besøke.

De mest besøkte destinasjonen er som Sydney er Australias viktigste oppføring, og har flere museer, kjøpesentre og den berømte Sydney Tower. Byen tilbyr også andre steder, inkludert Sydney Opera House, dyreparker og stranden, og en eksotisk natteliv. For strand elskere kan du besøke Gold Coast, som har mange fosser og fjell i tillegg. Ayers Rock som er den største av sitt slag i verden og Fraser Island er også mål som er ettertraktet av besøkende.

På grunn av størrelsen på landet, hvis du virkelig ønsker å tilbringe tid på å utforske, leiebil er det beste alternativet for reisen. Leie en bil på flyplassen har sine fordeler og demerits og lokale bilutleie kan være stor hvis du vil ha det som en del av en ferie. Man kan bruke VCarHire.com å lære av ulike valgfrie bilutleie selskaper som er tilgjengelig.

Minivan Leie

Sammenlign priser på minivan leie i hele Australia, samt SUV, MPV og minivans. Vi jobber med med følgende kjente, pålitelige leverandører for å gi deg lavere priser enn hva de utgir: - Ess, East Coast, Europcar, Redspot, Sixt og Thrifty, for å gi deg rabatterte priser på sine publiserte priser. Når du sjekker priser, du vil også se mer informasjon om flyplassen samling, drivstoff og kjørelengde kvoter for å hjelpe deg å velge.

Se opp for Thrifty, som de har en gratis ekstra sjåfør i deres priser og Null Overskudd på noen biler. Ett måter er tillatt, men avgifter kan tilkomme avhengig av hvor i Australia du skal og hvor lenge du har tenkt å leie bil for. Gebyret vil bli inkludert i leieprisen, og dette er betalt lokalt.

Mer Om Australia

Det er et stort kontinent, med naturlige underverk som Great Barrier og the Gold Coast, hvor du leier en bil er ganske mye en må. Så er det frodig gamle regn - skog av Queensland. Disse holder mange medisinske kurer og potions, som bare er kjent for urfolk Aboriginal.

Sydney Dette er der de fleste turer i Oz starte fra. Sydney er en pulserende, skjer sted med et rykte for god mat, som delvis er et resultat av ulike etniske bakgrunn. Det har også har Sydney Opera House, ved brua og havnen. Ta en spasertur over broen, og mener vi opp og over. En natt ute i fjellet er sterkt anbefalt. Se også slike steder som Blå Fjell og Bondi Beach.

Adelaide hovedstaden i South Australia og er en ideell base for touring vin regioner av Borossa Dalen. Stasjonen til vingårder, som kan nås innenfor en time fra Adelaide. Nyt en god lunsj på en lokal restaurant.

Perth inngangsporten til Vest - Australia, med sine ville og levende landskap. Det har også sin egen barrier reef, Ningaloo Park, med coral senger som strekker seg over 150 km.

Populære Destinasjoner i Australia