Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Aruba

Leter du etter minivan utleie i Aruba? Kontroller kvaliteten prute minivan leie priser her for depot i Queen Beatrix flyplass eller en av de åtte som er spredt rundt på øya. Du har et stort utvalg av kjøretøy for å spare penger på, som vi har fått gode priser med følgende minivan bilutleie selskaper: Alamo, Avis og Europcar.

Den største bilen kan du få en 9 seters Hyundai H1 minivan som kan få ni passasjerer i det, men ikke gir rom for mye bagasje. 5 seters Kia Sportage har plass til fem personer og hold i fem tilfeller. Gratis endringer til booking er tillatt og gratis avbestilling innen 48 timer etter bestilling.

Om Aruba

Flyplassen går også under navn av Reina Beatrix airport. Lokalbefolkningen er kalt Aruban og det er over ett hundre tusen av dem. De offisielle språkene er nederlandsk og Papiamento. Retningsnummer - er +297. Den Florin er den lokale valuta, med AMERIKANSKE Dollar allment akseptert. Men noen steder kan ikke akseptere større kirkesamfunn, som US$50 eller$100 regninger.

Når du er i Aruba - Drosjer ikke ha meter, men en liste pf regjeringen kontrollert priser. Sjekk før du begynner å kjøre. Minimum billettprisen er for øyeblikket US$5.

De fleste alpinanlegg, med strender, ligger på lesiden av øya, hvor det er miles og miles av hvite sandstrender. Men som en kontrast, windward side tilbyr mer robust strendene, med kalkstein viker og en mer forvitret se.

Været i Aruba - Aruba vil i hovedsak være solrik med dusj og tordenvær til slutten av Mai. Året er gjennomsnittlig 30 °C, med de fleste dagene består av blå himmel, og kjøling handel brisen. Aruba bare har en liten sjanse til å bli påvirket i orkansesongen.

Aruba Hendelser - Sjekk Aruba Turisme (link nedenfor) for en detaljert liste over hva som skjer. For eksempel januar har Torch Parade i Oranjestad. Den Mrs karnevalsdronningen, for de mer erfarne. Så for de mindre god jakt, det er Betico Croes Løpe og Gå. Den Tumba Musikalske Konkurransen er ikke å bli savnet. Februar ser Carnival Queens bli kronet for alle aldre, så vel som mange av karneval.

Biler som er drevet på høyre side. Du får ubegrenset kjørelengde, sammenbrudd dekke, utover reduksjon og forsikring er inkludert i prisen.