Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Armenia

Velg din leiebil i Armenia her, for downtown Yerevan eller på Zvarnots Yerevan internasjonale lufthavn. Vi har rabatterte priser fra Hertz og Sixt, så bestill med tillit med kjente merkenavn. De tilbyr kjøretøy fra liten by biler, SUV som Prado og Landkruser, eller for en større gruppe, vi har minivans som har plass til ni personer.

Du kan samle biler enten i Yerevan flyplassen, eller downtown. Biler som er drevet på høyre side.

Sixt har biler på flyplassen, mens Hertz tilbyr en Meet & Greet service. De samme typer kjøretøy som er tilgjengelige på begge steder. Gratis avbestilling, endring og ubegrenset kjørelengde. Teknologi - Både bedrifter tilbyr valgfrie Sat Nav, men Hertz har også en mobiltelefon og/eller wi - fi - utleie - service tilgjengelig.

Om Armenia

Somrene er lange, varme og tørre før vinteren kommer, da blir kald og snørik. Hvis du ønsker å kjøpe en wee dram av whisky i Armenia, så du trenger noen Drams på deg til å kjøpe det. Armenia er en møteplass mellom vest og øst, i det som er kalt EurAsia, som to av sine naboer, Tyrkia og Iran.

Det er i underkant av 3,5 millioner Armenere, med en god del spredt rundt om i verden. De fleste mennesker kan snakke både russiske og armensk og er først og fremst Kristne. Hvis du ønsker en prat, og ringer fra utenfor Armenia, deretter ringe +374. Du kan stå på ski i Armenia, men i øyeblikket er det ikke på mange skiløpere reiser planer. Hvis snø ski ikke er din ting, men vannski, deretter hodet til innsjøene, hvor Lake Sevan er bare én for å se.

De viktigste næring er jordbruk, men det er noen mineral gruvedrift. Ble selvstendig fra SOVJETUNIONEN i 1991. Armenia har en lang historie dateres tilbake til før Kristus. Hvis du liker å bo i høyden, deretter hodet for Armenia som det er hovedsakelig fjell, med litt over tretten tusen kvadratmeter. Alle Armenia er på over 1000 meter over havet. Hovedstaden i Armenia er Yerevan.

Visste Du At? - Armenia var den første land til å gjøre Kristendommen sin religion. Fotball og muskel - sport, som bryting, som er de mest populære pastimes.