Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Argentina

Billigere Argentina minivan leie og kan bestilles her. Våre partnere har et godt utvalg av leverandører og kjøretøy for å hjelpe deg å spare penger når du bestiller gjennom oss. Du kan velge fra følgende selskaper: Avis, Europcar, Sixt og Alamo/Nasjonale. Avis og Alamo er best for å ha biler på flyplassen. Utvalget av biler som er tilgjengelige gå fra Sixt, har Renault Clio som regel den billigste, til Dacia Duster SUV tilbyr beste verdi. Alamo har Hyundai H12, tolv sete minivan og Toyota Hilux Double Cab til svært konkurransedyktige priser.

Om Argentina

Etter Brasil, Argentina er det største landet i Sør - Amerika. Stedet er en blanding av landbruket rikdom og nydelige kysten. Hvis du er på vei her, er du mest sannsynlig til å gå inn gjennom den Føderale hovedstaden i Buenos Aires, mer spesielt via Ezeiza internasjonale lufthavn.

Kjører rundt Argentina - Den store motorveien her er Pan Americana motorveien, som Argentina er også aksjer med sine naboland. Du kan bruke den ruten for å få til Mesopotamian regionen etter å ha slått rett fra Buenos Aires. Stasjonen er omtrent 150 kilometer lange turen. På Argentinas Mesopotamia du vil finne Iguazu Falls i Misiones.

Stasjonen west, og du vil ende opp med til Cuyo regionen. I Cuyo, finner du Parque Nacional Ischigualasto. Du må bruke North Tilgang til Motorveien og deretter Rute 8 for å få tak i det. Andre steder av interesse inkluderer Valle Fertil og Talampaya National Park.

Australia - Western Australia er tilgjengelig via Rute 5. Den berømte destinasjoner rundt om her er Nahuel Huapi nasjonalpark og El Chalten. Det er også her du kan finne Perito Moreno Breen og Patagonia isdekket. Bortsett fra kysten av Buenos Aires, en av de vakreste strendene i Argentina er funnet her i Patagonia regionen. Sørg for å besøke kjølig og beroligende farvann.

Tilbehør som for eksempel GPS/Sat Nav eller barneseter, kan bli lagt til din bestilling, som en ekstra under den enkle prosessen. Noen av flyplassene i Argentina kan du leie en bil i inkluderer: - både i Buenos Aries,(Newberry og Ezieza Ministro Pistarini), Baroche, Cordoba, i Mendoza, i Salta, i San Rafael, Trelew og Tucman, for å nevne noen. Det er også massevis av sentrum av destinasjoner over hele Argentina for å hente bilen.

Populære Destinasjoner i Argentina