Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Antigua og Barbuda

Bestill minivan leie i Antigua gjennom oss på VC Fugl flyplassen. Vi kan også hjelpe med estates, stasjonsvogner, SUV, MPV og minivans. På V. C. Fugl internasjonale lufthavn, som vi foreløpig bare bruke Avis på denne lille Karibiske øya. Bilene utvalget er lite, men biler er på flyplassen, med en drivstoff politikk motta full, tilbake for fullt. GPS - alternativene som det ikke er virkelig trengte og endre eller kansellere din bestilling kan gjøres gratis, men avbestillingsregler har begrensninger knyttet til timing, så vennligst sjekk den.

Om Antigua

Tilbringe et år i Antigua, og du kan være på forskjellige stranden hver dag, bortsett fra i et skuddår. Det går også under navn av Waladi, som øya er kjent av lokalbefolkningen, som det er over åtti tusen er på øya, med et stort antall som bor i hovedstaden, St Johns. Strødd rundt omkring på øya er en rettferdig få utlendinger som godt.

Interessant Faktum? - Lord Nelson gjorde et opphold her, før han ble berømt. Han var ikke så godt likt, på grunn av prøver å forby handel med den nylig dannet, i nærheten av Amerika.

Hvor Du Skal Dra Og Hva Du Skal Gjøre? - Hvis mulig, gå og donere til Veikrysset Sentrum. Dette er den lokale rehab klinikken i Antigua, grunnlagt og finansiert av Eric Clapton. Den Antiguan terrenget består hovedsakelig av lavtliggende kalkstein, og små coral øyene. Cricket, etterfulgt av cricket, så vannsport presidere her. Imidlertid, fotball og basketball er å få fotfeste.

Hvem Vet Vi Det? - Cricket fans blant oss, blir hørt av Gary Sobers, Curtly Ambrose og Viv Richards. Så er det ikke lokalbefolkningen som bor der, som Richard Branson og Oprah Winfrey.

Finn ut mer om disse to øyene, under paraplyen til et turistkontor. Antigua Barbuda Reiselivslag Info. Årlige Arrangementer: - januar ser Ro Regatta, Super Yacht og Rundt Øya løp hvert år. Februar har mer havgående hendelser med Valentine Dag Regatta i Jolly Harbour midten av måneden, etterfulgt av Royal Ocean Offshore race.

Antigua Kjøring Guide

Vennligst merk at du må kjøpe en kjøretillatelse, som varer i seks måneder. Lisensen koster OSS$20. Din minivan leie selskapet vil gjøre dette for deg når du kommer. Alt du trenger er et gyldig førerkort fra hjemlandet. For noen, kjøring på venstre side av veien kan være nye, så vær oppmerksom. Ta deg tid, inntil du justere, spesielt i rundkjøringer. Kjøring tillater det kan også være hentet fra Antigua og Barbuda Transport Styret.

Ansette en 4x4 SUV, som Toyota Rav4, kan være det beste alternativet for å få tak rundt den vulkanske områder av øya. Andre alternativer inkluderer; Ford Focus automatisk, Nissan Tilda, eller drivstoffeffektive Hyundai Getz. Noen Skjulte Kostnader? - Vi tar ikke betalt for ved hjelp av kreditt - eller debetkort. Vi har heller ikke betalt for endringer på din minivan utleie bestilling. Gratis avbestilling men visse vilkår gjelder, så sjekk først.