Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Angola

Sammenlign og book minivan leie i Angola med anerkjente minivan bilutleie selskaper. Få din bil enten på flyplassen i Luanda, eller senere i en av byens depoter. Du kan bestille med enten Avis eller Europcar i Luanda flyplassen eller i byen.

Angola Informasjon

Du må Kwanda til å bruke i Angola, og mange av dem som Luanda er på toppen av de dyreste byene å bo i for utlendinger. Sør - vest kysten av Afrika like over Namibia. Det offisielle språket i Angola som snakkes av Angolanere er portugisisk, men det er en annen seks nasjonale språk. De to største gruppene av mennesker som er Ambundu og de mer folkerike Ovimbundu.

Diamanter er alltid et jenters beste venn, men Angola er også rik på gull, olje etc. Luanda er der de fleste reiser vil begynne, men den Atlantiske valser på strendene også appell. Luanda international er der de fleste personer vil lande. Enten varm og tørr og varm og våt som bare har to årstider. Plaget av interne konflikter inntil nylig dette tidligere kolonien i Portugal fikk sin uavhengighet i 1975.

Luanda er hovedstad og en av de dyreste i verden å leve i. Fotball, som de fleste Afrikanske land, er langt den mest populære sporten. Om tjue millioner mennesker kaller Angola sine hjem.